Arkadaş tekne almadan önce lütfen bana bizzat danışın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dikkatimi cekti okudum tesekkurler ancak marin botun neden kotu olduguna dair net bir yazi goremedim. Ondan dolayi bu konuya yazdim.

Merhaba arkadaşım ben de uzun süre marin boat teknelerini araştırdım ve hep olumsuz görüşler verildi iki yıl önce arkadaşım 4,50 modelini aldı sadece yaz aylarında kullanıyor ve teknenin içinden takır takır sesler gelmeye başladı.

tekrar hayırlı olsun... iyi avlar keyifli gezmeler dilerim .👍👍👍

Hayırlı uğurlu olsun, neşesi bereketi bol günleriniz olsun.
Detay verme şansınız var mı? 460 safter artı mercury olduğu görülüyor fakat motoru kaçlık tercih ettiniz, hangi ekipmanlarla kaça mal oldu ( özel bir pazarlık yoksa tabi) denediyseniz dengesi gidişi kombinasyon verimliliği gibi?

sağolun daha iyileri sizlerin olsun inş. Tekne 4,60 konsollu Yerliyurt makine 30 HP marşlı trimli Mercury, dengesi gidişi gayet iyi çok memnunum kaldım beklediğim daha iyi çıktı. fiyat konusunda ise satıcı ile görüşmenizi tavsiye ederim kendisi her konuda yardımcı oluyor.

Selam Arkadaşlar,

Polyester 460 Rota teknem ve 20 Hp Mercury marka motorum var. Tekne eski olduğu için yenilemeyi düşünüyorum. Yeni aldığım motorla pek performans alamamam da bunda etkili oldu.
Yine bu ebatlarda ve 20 Hp motorla rahatça kullanabileceğim ne tür tekne önerirsiniz?

Bütçem 11 - 13,000 TL aralığında.
Şimdiden teşekkürler.

Back