Arkadaş tekne almadan önce lütfen bana bizzat danışın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Isatek cobrada su alma sorunu olduğunu bende duydum. Marin boat konusuna gelince ben samba modelini kullandım ve açıkçası memnun kalmadım. Malzeme kalitesi çok zayıf ve fiberi çok ince. Enma barakuda anıl marin gibi markalara yönelmenin bence daha mantıklı gibi

Enma ve Anıl Marin mutlaka tercih edilmesi gereken markalar.
Ama bütçe sebebiyle özellikle kısıtlı seçim olacağını belirttim.

Umarım daha iyilerine sahip olursunuz...

Enma ve Anıl Marin mutlaka tercih edilmesi gereken markalar.
Ama bütçe sebebiyle özellikle kısıtlı seçim olacağını belirttim.bu iki markayı almak yerine para biriktirip daha kaliteli tekneler almak daha mantıklı gibi

Umarım daha iyilerine sahip olursunuz...

Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Bugün komşumla görüştüm bu konudan biraz bahsettim oda sizler gibi Enma yı tavsiye etti. Enma da istediğim model barracuda 499 59 bin standart donanım motorsuz fiyatı. Bu da 100 bin lira demek oluyor ki yüksek bir meblağ. Marin boatı yerinde ziyaret ettim söylediğiniz gibi çok ince geldi gözüme. Çok kararsızım bu bir kere alınacak bir şey. Fuarda ortalama kaç liralara düşer mesela şu barracudanın fiyatı.
Kıymetli dostlar bir de şu markalara göz atmamı isteyen oldu ki ben ilk defa duydum sizler bir fikir sahibi misiniz ? " Viya Boat " ve "Remarin "

Onun dışında Mercury almayı düşünüyorum 50 ya da 60 lık olacak. Motorun kronik sıkıntısı var mı Mesela 30 luk evinrudelerde vardı bir ara komşum çok başını taşlara vurdu.

Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Bugün komşumla görüştüm bu konudan biraz bahsettim oda sizler gibi Enma yı tavsiye etti. Enma da istediğim model barracuda 499 59 bin standart donanım motorsuz fiyatı. Bu da 100 bin lira demek oluyor ki yüksek bir meblağ. Marin boatı yerinde ziyaret ettim söylediğiniz gibi çok ince geldi gözüme. Çok kararsızım bu bir kere alınacak bir şey. Fuarda ortalama kaç liralara düşer mesela şu barracudanın fiyatı.
Kıymetli dostlar bir de şu markalara göz atmamı isteyen oldu ki ben ilk defa duydum sizler bir fikir sahibi misiniz ? " Viya Boat " ve "Remarin "

Onun dışında Mercury almayı düşünüyorum 50 ya da 60 lık olacak. Motorun kronik sıkıntısı var mı Mesela 30 luk evinrudelerde vardı bir ara komşum çok başını taşlara vurdu.

Tohatsu motor kullanıyorum ve çok memnunum ; sıfırdan daha ziyade temiz ikinci el fiber de problem yaratmayacaktır. Bütçeniz için ikinci el daha mantıklı görünüyor .

Viyaboat teknelere internette denk geliyorum tekneler güzel duruyor ama yakından görmedim bir bakmak lazım. Bu arada benim önceki teknemde motorum mercury idi. Ben devir problemi yaşadım verilen maksimum deviri cevirmiyordu motor. Şu anda tohatsu kullanıyorum ve gerçek anlamda çok memnunum. Saat gibi motor ve çok sağlam. Mercury yerine tohatsu düşün derim

Merhaba. Bir süre araştırdıktan sonra bütçe kısıtından ötürü çınarcıkta bi firmaya 4,60 tekne siparişi verdim. 9,8 tohatsu motorla birlikte gelecek. Bayramdan sonra üretime başlanacak, sizden ricam kaç kat fiber, ağ, ağırlık için tahta vs ne yaptırmalıyım bilgi verebilir misiniz? İşin başında duracağımdan yönledirmelerinizi yaptırabilirim ki zaten ekstralı olarak anlaştık. Bu arada elektrikle olabilecek her şeyi yapacağın tekneye, malzemeleri toparlamaya başladım, sintine pompası seyir feneri, projektör, solar panel, regülatör, usb çıkış ve çakmaklık vs. Montajını kendim yapacağım atölyede. Bakalım nasıl bir deneyim olacak. Yıllık iznimi bu işe feda edeceğim gibi ama severim atölye işlerini.

Merhaba. Bir süre araştırdıktan sonra bütçe kısıtından ötürü çınarcıkta bi firmaya 4,60 tekne siparişi verdim. 9,8 tohatsu motorla birlikte gelecek. Bayramdan sonra üretime başlanacak, sizden ricam kaç kat fiber, ağ, ağırlık için tahta vs ne yaptırmalıyım bilgi verebilir misiniz? İşin başında duracağımdan yönledirmelerinizi yaptırabilirim ki zaten ekstralı olarak anlaştık. Bu arada elektrikle olabilecek her şeyi yapacağın tekneye, malzemeleri toparlamaya başladım, sintine pompası seyir feneri, projektör, solar panel, regülatör, usb çıkış ve çakmaklık vs. Montajını kendim yapacağım atölyede. Bakalım nasıl bir deneyim olacak. Yıllık iznimi bu işe feda edeceğim gibi ama severim atölye işlerini.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Muhtemelen koç marin ile anlastin hayırlı olsun demekten başka bir şey demicem. Ama motoru keşke 20 lik koysaydin bari. 9.9 çok ufak gelecek o kayığa

Merhaba arkadaşlar
4,50 ile 4,80 arasında tekne almak istiyorum.livari ortada havuzu derin,su giderli ,arka havuzlugu u şeklinde olmayan tekne bakıyorum. motor 25 beygir ,4zamanli romotsuz .tekne önerimiz nedir? selamlar.

Back