Bulundu Arkadaşlar yüksek atarlı spin kamış aranıyor...

tornado48

Üye
Tepki
16
Ödül
13
Arkadaşlar elimdeki spin kamış bazı sahteleri atarken zorlanmakta. Bu yüzden yeni bir spin kamış arayışına girdim. Tercihen shimano ve okuma marka olarak öncelikli. Elinde 10-60 gr arası atarlı spin kamış olupta satmak isteyenler varsa görüşebiliriz.

Okuma lure mania 12-45 (258cm), okuma lure mania 20-60 (270), okuma helios 20-50 (270), shimano scimitar 15-50 (270), okuma Vsystem 20-60(270) spin kamışları kullanan arkadaşlar varsa bu kamışlarla ilgili tecrübelerini paylaşılarsa sevinirim. Atarları, uzunlukları, fiyataları (helios hariç) ve ağırlıkları fena değil.

Hedef balık kofana, barracuda ve levrek.

Son düzenleme:
Arkadaşlar elimdeki spin kamış bazı sahteleri atarken zorlanmakta. Bu yüzden yeni bir spin kamış arayışına girdim. Tercihen shimano ve okuma marka olarak öncelikli. Elinde 10-60 gr arası atarlı spin kamış olupta satmak isteyenler varsa görüşebiliriz.

Okuma lure mania 12-45 (258cm), okuma lure mania 20-60 (270), okuma helios 20-50 (270), shimano scimitar 15-50 (270), okuma Vsystem 20-60(270) spin kamışları kullanan arkadaşlar varsa bu kamışlarla ilgili tecrübelerini paylaşılarsa sevinirim. Atarları, uzunlukları, fiyataları (helios hariç) ve ağırlıkları fena değil.

Hedef balık kofana, barracuda ve levrek.

Merhaba ,
Shimano Speedmaster AX Spinning H 2.70mt 20-50 gr. Düşünürseniz , elimde temiz kullanılmış kamışım satılık.

• XT100 + Biofibre Karbon Gövde
  • Ti-Lite Titanyum Kılavuz Halkaları
  • H Sert Aksiyon
  • Power Cork Doğal Mantar Sap
  • Kapalı Boy: 139cm
  • Halka Adedi: 10
  • Parça Adedi: 2
  • Aksiyon: 20-50gr
  • Ağırlık: 174gr
(link)

Fotoğrafları aşağıdaki linkde mevcut.
(link)

Mrb, elimde az kullanılmış ve temiz okuma helios 2 70, 20-50gr atarlı kamış var.
Daha önce siteye satış ilanı vermiştim. Düşünürseniz özelden mesaj atabilirsiniz.

Ucuz birşey istiyorsanız shimano yassei red sea bass 270 10-50 alın çok sağlam bir kamıştır biraz ağırdır ama . Para sorun değil derseniz daiwa jig caster 290 10-60 alabilirsiniz.

Merhaba
Elimde luremania 228cm 15 40 atar kamis var.almak istiyorsanız gorusebiliriz.

Öncelikle ilginiz için teşekkürler arkadaşlar.

Merhaba ,
Shimano Speedmaster AX Spinning H 2.70mt 20-50 gr. Düşünürseniz , elimde temiz kullanılmış kamışım satılık.

• XT100 + Biofibre Karbon Gövde
  • Ti-Lite Titanyum Kılavuz Halkaları
  • H Sert Aksiyon
  • Power Cork Doğal Mantar Sap
  • Kapalı Boy: 139cm
  • Halka Adedi: 10
  • Parça Adedi: 2
  • Aksiyon: 20-50gr
  • Ağırlık: 174gr
(link)

Fotoğrafları aşağıdaki linkde mevcut.
(link)
Üstadım ilanını inceledim güzel kamış ama fiyat beni aşıyor.
Mrb, elimde az kullanılmış ve temiz okuma helios 2 70, 20-50gr atarlı kamış var.
Daha önce siteye satış ilanı vermiştim. Düşünürseniz özelden mesaj atabilirsiniz.
Dostum özelden dönüş yaptım.
Ucuz birşey istiyorsanız shimano yassei red sea bass 270 10-50 alın çok sağlam bir kamıştır biraz ağırdır ama . Para sorun değil derseniz daiwa jig caster 290 10-60 alabilirsiniz.
Eyvallah kardeş. Yassei benimde aklımdaydı ama 20-30 fazla verip scimitar daha mantıklı gibi geliyor.
Shimano coltsniper kamış yarar mı?
Teşekkürler üstadım öncelikle. Fiyat sanırım bütçemin baya bir üzerindedir.
Merhaba
Elimde luremania 228cm 15 40 atar kamis var.almak istiyorsanız gorusebiliriz.
Üstadım 270 düşünüyorum teşekkürler.

luremania 12.45 bende varsahteyi onun gibi atan kamış benim elime geçmedi harika aksiyonu var rakip fladen maximus totalflex 3 parça 15.50 tavsiye ederim

Back