Bulundu Arkadaşlar yüksek atarlı spin kamış aranıyor...

Düşünürseniz bende daiwa jig caster var 290 10-60 gr atarlı iyi günler

Okuma Salina Sea Spin 285cm 15-45gr Spinning Kamış

Sıfır, 1 kere bile ava gitmedi. İsteyerek almıştım, sert bir kamış özellikle uzun mesafeli atışlar için iyi olduğu yönünde tavsiyeler vardı. Arabama sığmadığı için satmayı düşünüyorum. Kamışla beraber taşıma amacı ile V-system in 3 mtlik bazukasını birlikte 180 e aldım. Bazuka+kamış birlikte düşünürseniz 150 ye bırakırım. Sadece kamışta 130 olur. Kamışın bayideki fiyatı 150 civarı.
(link)

Düşünürseniz bende daiwa jig caster var 290 10-60 gr atarlı iyi günler
Üstat güzel kamış ama fiyatıda baya iyi beni aşar ayrıca 2,70 i geçmeyi düşünmüyorum teşekkürler.
Okuma Salina Sea Spin 285cm 15-45gr Spinning Kamış
Sıfır, 1 kere bile ava gitmedi. İsteyerek almıştım, sert bir kamış özellikle uzun mesafeli atışlar için iyi olduğu yönünde tavsiyeler vardı. Arabama sığmadığı için satmayı düşünüyorum. Kamışla beraber taşıma amacı ile V-system in 3 mtlik bazukasını birlikte 180 e aldım. Bazuka+kamış birlikte düşünürseniz 150 ye bırakırım. Sadece kamışta 130 olur. Kamışın bayideki fiyatı 150 civarı.
(link)
2,70 i geçmeyi düşünmüyorum üstadım. 2,70 catana 10-30 kullanıyorum zorla sığıyor arabaya o yüzden 2,70 in üstüne çıkmayı düşünmüyorum. teşekkür ederim.

Sanırım okuma helios 20-50 yada shimano scimitar 15-60 (270cm) alıcam bu kamışlarla ilgili olumlu olumsuz bir tecrübeniz bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar. helios yaklaşık 35gr daha hafif. İkiside iyi marka.

Arkadaşlar okuma helios aldım (ikinci el) 270- 20/50 herkese ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim.

Okuma ile ilgili en ufak sıkıntıda Aslan gibi Cengiz Balıkçılık var. Bir şekilde sorun çözülüyor. Bu da Okuma nın diğerlerinden farkı. İyi günlerde kullan.

Back