Arnavut Çaparisi Hakkında Yardım...

Yapanıda yapılan Yerıde bizlerle paylasırsanız Mert abı forumdakı arkadaslar faydalanmıs olur.

Bendede bir ip var ama Arnavut çaparisi yanında halt etmiş her daim her alanda her çapari ile test edilmiş ve geçerliliği kanıtlanmıştır🙂 Ama üretimi durdurulmuş bu ipin bildiğim kadarı ile piyasa ürünleri var aynı benzerlikte ama aynı kalitede değil maalesef.

faydalanmamızı istesen paylaşırdın abi 🙂

ticaretini yapıyorsan saygı duymak gerekiyor..

Ben değilde arkadaşım ticaretini yapıyor problem olur bizden bilinir o yüzden kusura bakmayın.Ama isteyene ondan alıp yollayabilirim Yüksel kardeşimizde bilir tanesini 2TL'den satıyor.

Arkadaşlar Arnavut çaparisi özel bir ipten ipi kıvrımlarından çözerek yapılır.
Beden kalınlığı en fazla 0,18 kösteklerde 0,10 misinadan yapıldığı için ince ve çok avcı bir takımdır.İstavrit çaparisinde ince takımın av sırasında farkı hemen ortaya çıkar arnavut olması şart değil yeşil veya beyaz üstüne simli ince çaparilerde çok iyi iş görür.Bu arada balıkçı Orhanın ince çaparilerinide bir kısmını ben yapıp veririm fakat Arnavut yapmıyorum.İpini bulmak çok zor oluyor.Bu arada balığın yok olduğu değil seyrek olduğu dönemlerde bu takımlarla millet kas geliştirirken siz balık avlarsınız.😉

ben degıl arkadasım yapıyor dıyorsunuz fakat bu mesajınızda kendınız yaptıgınızı ıddaa edıyorsunuz...hatta bı ınternet sayfasında arnavut caparısı dıye satısa cıkarmıssınız..

ben degıl arkadasım yapıyor dıyorsunuz fakat bu mesajınızda kendınız yaptıgınızı ıddaa edıyorsunuz...hatta bı ınternet sayfasında arnavut caparısı dıye satısa cıkarmıssınız..[/Q

Artık yapmıyorum çünkü malzemesi yok bende bulamıyorum.Bulsam yine yapar ve satarım.O ilan yayında değil zaten bakarsanız.Ayrıca o mesajda da aynen bunu belirtmişim dikkatli okursanız.

Back