Arnavut Çaparisi Hakkında Yardım...

Ben hazır alıyorum. En bol çeşidi ve rengi nacaroglu.com adresinden bulabilirsiniz.

2 adet Resımde gorulen baglanmıs kosteklerden sagdakı yesıl renkde olan sanırım horoz tuyu horoz tuyunu yesıl renge nasıl boyadınız ? boyadıgınız sey netur malzemedır ?denız suyuna deydıgınde boya akma vs gıbı durumlarda oluyormu ?

sahibinden com da satılık var kendim yapamıyorum diyenler
bugun bana msj attı arkadaş geri dönmesini bekliyorum sipraişimi verdim 🙂 hayırlısı

Kodlarla olacak iş değil. Madem İstanbul'dasınız, Eminönü Mısır Çarşısı civarına 1-2 saatlik bir kaçamak yapın. Yakınlardaki dükkanlar da hesaba katıldığında, web sitesindekinin 50 misli çeşit var.

burda bır suru tuy var murat abı tuylerın yanına bır kod yazmıslar sanırım kodu soylersenız bulmamız daha rahat olur...

Kendiniz çapariyi yapyorsanız hep malzeme denemelisiniz . Şimdi malzemecilerde organzeler var açılmış hem hesaplı renk seçeneğide çok

NÖBETÇİ OLTACIDA AYRICA ORJİNAL KÖSTEKLERİDE MEVCUTTUR
yazın üretim talebi karşılayamamakta sıkıntı olmaktadır.
şu an stok oluşmakta olup dileyene dilediği kadar takdim edilmektedir.
yazın sezonda kısıtlı sayıda kişi başı 2 adetle sınırlı sayıda takdim edebilmekteyiz talebi karşılayamamaktan dolayı
işi bilen arkadaşlar kışın 100-200 -300 adet almaktadırlar.
RASGELE kurallı avcılık yapan arkadaşlara

Arkadaşlar arnavut çapari patentli ürünüdür orijinali gebzede sadece nasip av da mevcuttur diğer leri sahte dir

Dosyalar

• 15152330208531758333586.jpg
    15152330208531758333586.jpg
    103.8 KB · Okunma: 148
Back