Arnavut Çaparisi Hakkında Yardım...

Arnavut çapariden çok daha iyi iş yaptıracak özel çapariler mevcuttur. 3.5 tl den tanesi yaptırıyorum.İsteyen olursa iletişim bilgilerimi veririm. Kullandığınızda yanınızdaki 5 alıyorsa siz 10 alırsınız.Çok ince iğnelerdir. Köstekleri ve mono misinası 5 tl lik kalitesiz misina lardan değildir.

benim kullandığım en iyi çapariler Üsküdar okyanus balıkçılıkta yapılıyor. yıllarca tekne avlarında okyanustan köstek alıp kendim bağladım. kıyı istavrit çaparilerini de oradan aldım. onlarda kaliteli misinadan yapıyorlar köstekleri. Anadolu yakası teknecilerin çoğu palamut çaparilerini buradan alıyor. hatta İstanbul dışı da çok sipariş alıyorlar. adamlar sürekli çapari bağlıyor.
şimdi kendime LRF de kullanmak için özel çapari yaotırıyorum 5 li bakalım nasıl olacak. 🙂

Engin okyanus balık kapandı galiba. Bu gün üsküdardaydım, kapalıydı. 15 gün öncede geldiğimde kapalıydı. Karşısında ki sırada bir dükkanda palamut çaparileri bağlıyorlardı.

Engin okyanus balık kapandı galiba. Bu gün üsküdardaydım, kapalıydı. 15 gün öncede geldiğimde kapalıydı. Karşısında ki sırada bir dükkanda palamut çaparileri bağlıyorlardı.
kapanmadı abi karşıya seafariye taşındı. karşısındaki palamut çaparisi bağlanan yer okyanus. seafariyle birleşti.

Balık azlığında çaparide önemli olan
çapari yapıldığında takılan tüylerin ince-iğneleri ince ve keskin olması gerekir
saklanmasında tüylerin ve kösteklerin kırılmaması lazım,
sonrasında istediğiniz ismi koyun!

balık bol oldumu tüye-ipe,iğneye bakmaz
çapari tıkır-tıkır dolar.🙂

Back