Arnavut Çaparisi Hakkında Yardım...

Varmı böyle özel çapari?? Ben bu kadar sağlam bu kadar güzel,bu kadar dayanıklı ,bu kadar ince iğneli Çapari görmedim.. ilk defa yaptırdım Arnavut bunun yanında bence hiç . 3.5 tl edermi? Fazlasıyla-🙂 Resimleri paylaştım yorumları size bırakıyorum...

Mustad owner igne mi kullaniliyor? Koprudeki takimcilarda bile 3 tl capari.

Mustad owner igne mi kullaniliyor? Koprudeki takimcilarda bile 3 tl capari.
Köprüdeki takımcılar nasıl misina kullanıyor bilmiyorum . Köstekleri nedir bilmiyorum . Ben ihtiyacı olan için yaptırabilirim dedim . Sorun yok tabiki işine hesabına kimin ne şekilde uyuyorsa o şekilde alır yaptırır. İğneler hayalet 0.8 . 0.10.

Selamın aleyküm abiler bu ip arnavutmu

Dosyalar

• Screenshot_20190219-083706_letgo.jpg
    Screenshot_20190219-083706_letgo.jpg
    42.3 KB · Okunma: 70
Yahu bu arnavut çaparisini PE sicimleri çözerek yapmıyorlar mı ? Ne kadar zor olabilir ki bunu bulmak herkez nereden bulurum diye sormuş. Hiç bulamadınız çanta kol ipleri var onların renkli ve parlak olanlarından kullanın. İpin kıvrımlı olması farklı yansıtma efektleri veriyor ayrıca çözdüğünüz ip te teleklenmiyor. Güneşe tutun yansıma yapıyorsa on numara kullanılır.
istanbula soracağım bunları çantacılara falan onlar zaten şerit halinde alıyorlar bunu yada daha pahalısı outdoor dağcılık malzemelerinde vb bulabilirsiniz ama anlamsız şekilde pahalı olur.

(link)
bunu kullanabilirsiniz sicim olarak. Lakin o çanta sapları aha parlak oluyor.

Olmadı şuradan alın (link)(link) ayakkabı tamircisi toptancılarında istemediğiniz kadar bulursunuz ucuza. Not Mumlanmışlar daha parlak olur genelde ama bülümlüsünü bulmak zor genelde düz olurlar. tesbih yada ayakkabı saya ipi flora iplerine bakabilirsiniz.

Yok yürümeye üşenirim kapıma gelsin derseniz; (link) tek yapmanız gereken internetten o modelin ip kalnlığına bakmak.

Son düzenleme:
Back