M
MALKOÇOĞLU
Misafir
İstanbul’da sevdiğim bir abiden zaten yapmıyor normalde rica minnet .. enginson bi senin çaparilere bak bide benimkilere -🙂Malkocoglu nerden temin ediyorsun
İstanbul’da sevdiğim bir abiden zaten yapmıyor normalde rica minnet .. enginson bi senin çaparilere bak bide benimkilere -🙂Malkocoglu nerden temin ediyorsun
Bunlar palamut torik ve çinekop çaparileri tekne için 🙂 genelde tüyden yapılıyor özel sipariş üzerine yapılıyor.İstanbul’da sevdiğim bir abiden zaten yapmıyor normalde rica minnet .. enginson bi senin çaparilere bak bide benimkilere -🙂
Varmı böyle özel çapari?? Ben bu kadar sağlam bu kadar güzel,bu kadar dayanıklı ,bu kadar ince iğneli Çapari görmedim.. ilk defa yaptırdım Arnavut bunun yanında bence hiç . 3.5 tl edermi? Fazlasıyla-🙂 Resimleri paylaştım yorumları size bırakıyorum...
Köprüdeki takımcılar nasıl misina kullanıyor bilmiyorum . Köstekleri nedir bilmiyorum . Ben ihtiyacı olan için yaptırabilirim dedim . Sorun yok tabiki işine hesabına kimin ne şekilde uyuyorsa o şekilde alır yaptırır. İğneler hayalet 0.8 . 0.10.Mustad owner igne mi kullaniliyor? Koprudeki takimcilarda bile 3 tl capari.