Değerli büyüğüm Vedat ağabeyim,
Senin gönlünün zenginliğine ne mide ağrısı ne de baş ağrısı ne de dış etkenler engel olabilir. Onca sıkıntılara rağmen gelen misafirlerini balığa götürmen ve onlara balık yakalatman takdire şayan bir davranış, yüreğine sağlık, tebrik ederim Vedat ağabey
Seni kendine getiren vuruşlar benim de içimi hoplattı ve aklım onlarda kaldı. Umarım o Fangri'leri birlikte kandırırız ve tekneye alırız. Yakın zamanda orada olmayı ve seninle bir iki satır hoş sohbet etmeyi çok istiyorum. İşlerimi toparladığımda ansızın kapına dayanacağım, şimdiden haberin olsun 😉
Her zaman rast gelmesi dileklerimle, sağlıcakla kal Vedat ağabeyim...
Sevgili Süleyman
Elbette av sırasında,gelen kardeşlerle koyu bir balık muhabbetinde fiziksel sıkıntılarım pek dokunmuyor,unutuyorum.
Ancak sonrasında moralim bozuluyor.
Ne yazıkki buralarda,bu işi gönül işi olarak ele alan bendenizle,tam aksine hadiseyi bir kazanç kapısı olarak görenlerin arasında,seninde,Hamdininde,Şerefinde pek güzel bildiğiniz gibi olumsuzlukların yaşanması devam etmekte.
Ben şu ara pasif davranıyor,laf atmalara,hatta arada sarfedilen küfürlere kulak kapatıyor sessizkalıyor ancak cevabımı denizde misliyle balık tutarak veriyorum.
Sanırım en iyi cevap bu olsa gerek.
Beni anladığınızı gittikce görüyor v ede seviniyorum.Buda bana yeter,gerisini boşver.
Yoğun çupra akını başlamıştır.Kimi gece sabaha kadar devam eden avlarda Assoslu Profesyonel ağcılar oltaya dönüp onlarcasını yakalamaktadırlar.
Her an kendimi iyi, hissettiğimde, yanıma sağlam birisini alıp yoklamak istemekteyim.
Ancak bu arada Sivrice sularıda hiç aşağı kalmamakta,yakın oranda bereketini sürdürmektedir.
İnşallah bu berekete denk gelirsiniz ve birliktede avlanma keyfini doyasıya yaşarız.
Sevgimle kal