Artık kova yetmiyor, taşıyor, dünkü akşamüstü yassı balık avımız.

Tebrikler Vedat ağabey. Ve de geçmiş olsun. Uzaktan da olsa, fotoğraf da olsa kırmızıları görünce neşeleniyorum. (Hele bunlar sizin ellerinizde olunca ekstra neşeleniyorum. Uzun zaman uzak kaldınız buralardan özlettiniz kendinizi.) Tadını bilmem ama görüntü olarak bence denizin en güzel balıkları.🙂

Teşekkürler sevgili Sabahattin,hemşehrim.

Fangri mercanların irilerinin tadı mükemmel.Ancak sair cins mercanlar,güzellikleri oranında bir tada sahip değiller.

Ancak güzelce hazırlanmış pilakisi nefis oluyor.

Ayrı kaldığım uzun sürenin telafisine çalışıyorum.

Sevgimle kal

Değerli büyüğüm Vedat ağabeyim,

Senin gönlünün zenginliğine ne mide ağrısı ne de baş ağrısı ne de dış etkenler engel olabilir. Onca sıkıntılara rağmen gelen misafirlerini balığa götürmen ve onlara balık yakalatman takdire şayan bir davranış, yüreğine sağlık, tebrik ederim Vedat ağabey

Seni kendine getiren vuruşlar benim de içimi hoplattı ve aklım onlarda kaldı. Umarım o Fangri'leri birlikte kandırırız ve tekneye alırız. Yakın zamanda orada olmayı ve seninle bir iki satır hoş sohbet etmeyi çok istiyorum. İşlerimi toparladığımda ansızın kapına dayanacağım, şimdiden haberin olsun 😉

Her zaman rast gelmesi dileklerimle, sağlıcakla kal Vedat ağabeyim...

Sevgili Süleyman

Elbette av sırasında,gelen kardeşlerle koyu bir balık muhabbetinde fiziksel sıkıntılarım pek dokunmuyor,unutuyorum.

Ancak sonrasında moralim bozuluyor.

Ne yazıkki buralarda,bu işi gönül işi olarak ele alan bendenizle,tam aksine hadiseyi bir kazanç kapısı olarak görenlerin arasında,seninde,Hamdininde,Şerefinde pek güzel bildiğiniz gibi olumsuzlukların yaşanması devam etmekte.

Ben şu ara pasif davranıyor,laf atmalara,hatta arada sarfedilen küfürlere kulak kapatıyor sessizkalıyor ancak cevabımı denizde misliyle balık tutarak veriyorum.

Sanırım en iyi cevap bu olsa gerek.

Beni anladığınızı gittikce görüyor v ede seviniyorum.Buda bana yeter,gerisini boşver.

Yoğun çupra akını başlamıştır.Kimi gece sabaha kadar devam eden avlarda Assoslu Profesyonel ağcılar oltaya dönüp onlarcasını yakalamaktadırlar.

Her an kendimi iyi, hissettiğimde, yanıma sağlam birisini alıp yoklamak istemekteyim.

Ancak bu arada Sivrice sularıda hiç aşağı kalmamakta,yakın oranda bereketini sürdürmektedir.

İnşallah bu berekete denk gelirsiniz ve birliktede avlanma keyfini doyasıya yaşarız.

Sevgimle kal

Öncelikle geçmiş olsun ve Tebrikler Vedat Bey güzel bir çalışma olmuş 👍
Ama sağlığınızı ihmal etmeyin ki yüzünüz hep böyle gülsün🙂

Teşekkürler sevgili Sertan,sağolasın.

Sağlığım konusunda Bursa Uludağ üniverstesinden bir Prof arkadaşımdan davet aldım,beni misafişr edecekler ve full check-up yapacaklar.

Sevgimle kal

abi harika av olmuş,,tebrik ederim seni ve tüm arkadaşları,, yolum düşdüğünde uğramak istiyorum,, huzurlu ve iyi avlar olsun...🙂🙂

Back