Sevgili dostlar merhaba,
Her ne kadar 1 nisan da sezonu resmi olarak açsak ta 1 nisan itibariyle havanın şaka yapması yağmurun aralıksız seyri ve sıcaklığın 2-3 dereceler civarında seyretmesi sebebiyle alabalık avlaklarına sürekli kar yağması keyfimizce bir av yapmamızı engellemişti.😱
Nihayet 16 nisan sabahı yağmur ince ince yağsa da sıcaklığın 6-8 dereceye ulaşması ile sabah 4:30 da yola çıktım...Sabahın ilk ışıkları sisler içinde karanlığı bölerken yollar sessiz ve güzeldi.🙂
İstikamet doğu yaklaşık 1.5 saat sonra Refahiye (sevgili HUNTER'in memleketi😀) civarındaki avlağa vasıl oldum.
Yağmur çisil çisil ama aralıksız ve soğuk yağmakta...😛
Islanınca çekecek kumaştan mamül olmadığımız için çok ta umursamadık😀😀😀
Nihayet 3 numara siyah üstü yeşil benekli kaatil meeps suda🙄
Yaklaşık 4 saatlik av sonunda endamı yeter üç güzelle vuslat ve dönüş...
Saat 14:00 sularında evimde ve çay bardağının yanındayım..😉
Güzel bir gün ve güzel bir av...
Herkese rastgele🙂
(link)
Uploaded with (link) işte dere
(link)
Uploaded with (link)
(link)
Uploaded with (link)
iŞTE GÜZELLER 😉
Her ne kadar 1 nisan da sezonu resmi olarak açsak ta 1 nisan itibariyle havanın şaka yapması yağmurun aralıksız seyri ve sıcaklığın 2-3 dereceler civarında seyretmesi sebebiyle alabalık avlaklarına sürekli kar yağması keyfimizce bir av yapmamızı engellemişti.😱
Nihayet 16 nisan sabahı yağmur ince ince yağsa da sıcaklığın 6-8 dereceye ulaşması ile sabah 4:30 da yola çıktım...Sabahın ilk ışıkları sisler içinde karanlığı bölerken yollar sessiz ve güzeldi.🙂
İstikamet doğu yaklaşık 1.5 saat sonra Refahiye (sevgili HUNTER'in memleketi😀) civarındaki avlağa vasıl oldum.
Yağmur çisil çisil ama aralıksız ve soğuk yağmakta...😛
Islanınca çekecek kumaştan mamül olmadığımız için çok ta umursamadık😀😀😀
Nihayet 3 numara siyah üstü yeşil benekli kaatil meeps suda🙄
Yaklaşık 4 saatlik av sonunda endamı yeter üç güzelle vuslat ve dönüş...
Saat 14:00 sularında evimde ve çay bardağının yanındayım..😉
Güzel bir gün ve güzel bir av...
Herkese rastgele🙂
(link)
Uploaded with (link) işte dere
(link)
Uploaded with (link)
(link)
Uploaded with (link)
iŞTE GÜZELLER 😉