Aska devam

balıkçıı

Daimi Üye
Tepki
477
Ödül
103
24 ocak 2018 sabah saat 5 uyku nerde gozlerimi kapadigimda hayali canlaniyor aklimizdan hiç çıkmıyor. Yataktan bir hışımla cikiyorum yuregim kıpır kıpır hemen takimlari hazirliyorum rapalalar silikonlar makinem shimano stradic sw 4000xg kamis sicimatar 2.70 aldigim gibi atladim arabaya hangi meraya gideyim aklmda sorular acaba hangi kandiriciyi hangi rengi kullanayim derken merya geldim hemen son hazırlıklar kamisi kaptigim gibi yanaştım hemen basladim denizi dövmeye aradan saatler gecti ancak bi hareket olmadi biraz dinlendikten sonra saati 11.45 yaptik yorulma emareleri belirmis soguk ellerimi kemiriyordu ruzgar ise ayak durdurmuyordu.icimden artik son atislari da yapalim da gideyim derken aklima birde silikon debemek geldi hemen silikon kutusunu actim silikonlarin bu mu bumu diye kararsiz kaldigim anda bir silikon gözüme takildi yaldizli kül rengi yaldizli bir silikon takildi hemen ayarlamalari yaptim ve savurdum at-çek at cek heralde askim gelmeyecek birdahaki sefere kalacak vuslat derken kalamanin sesi ile kendime geldim kalbim oyle atmaya baslamistiki üşüyen her tatafimi ates basmisti afrenalin icimi isitmisti yavaş yavaş sariyordum makinei sardigim kadar kalamayi aciyordu o ses o harika kalama sesi bu hobinin en güzel taraflarindan olsa gerek birkac mucadalenin ardindan kiyilatigim baligi gördüm yanaklarini şişirmiş sirtindaki dikenleri acilmis oylesine sert bakiyorduki ama bir okadar da gizeldi hemen kepceledim vuslat zamanı gelmişti aşiklar buluşmuş ozlem sona ermişti doyamiyordum bakmalara şükürler olsun seni yaradana seni bana nasip edene tum baliksevdam uyelerine arkadaslara selam olsun nasibiniz bol olsun saygilar
20180124_125209.jpg
20180124_125209.jpg

Dosyalar

• 20180124_124729.jpg
    20180124_124729.jpg
    93.9 KB · Okunma: 819
24 ocak 2018 sabah saat 5 uyku nerde gozlerimi kapadigimda hayali canlaniyor aklimizdan hiç çıkmıyor. Yataktan bir hışımla cikiyorum yuregim kıpır kıpır hemen takimlari hazirliyorum rapalalar silikonlar makinem shimano stradic sw 4000xg kamis sicimatar 2.70 aldigim gibi atladim arabaya hangi meraya gideyim aklmda sorular acaba hangi kandiriciyi hangi rengi kullanayim derken merya geldim hemen son hazırlıklar kamisi kaptigim gibi yanaştım hemen basladim denizi dövmeye aradan saatler gecti ancak bi hareket olmadi biraz dinlendikten sonra saati 11.45 yaptik yorulma emareleri belirmis soguk ellerimi kemiriyordu ruzgar ise ayak durdurmuyordu.icimden artik son atislari da yapalim da gideyim derken aklima birde silikon debemek geldi hemen silikon kutusunu actim silikonlarin bu mu bumu diye kararsiz kaldigim anda bir silikon gözüme takildi yaldizli kül rengi yaldizli bir silikon takildi hemen ayarlamalari yaptim ve savurdum at-çek at cek heralde askim gelmeyecek birdahaki sefere kalacak vuslat derken kalamanin sesi ile kendime geldim kalbim oyle atmaya baslamistiki üşüyen her tatafimi ates basmisti afrenalin icimi isitmisti yavaş yavaş sariyordum makinei sardigim kadar kalamayi aciyordu o ses o harika kalama sesi bu hobinin en güzel taraflarindan olsa gerek birkac mucadalenin ardindan kiyilatigim baligi gördüm yanaklarini şişirmiş sirtindaki dikenleri acilmis oylesine sert bakiyorduki ama bir okadar da gizeldi hemen kepceledim vuslat zamanı gelmişti aşiklar buluşmuş ozlem sona ermişti doyamiyordum bakmalara şükürler olsun seni yaradana seni bana nasip edene tum baliksevdam uyelerine arkadaslara selam olsun nasibiniz bol olsun saygilar71181 dosyayı görüntüle 71181 dosyayı görüntüle
Tebrik ederim. Çok güzel av olmuş fakat yazında sanki bir kitap yazarmışçasına anlatım olduğu için ayrıca tebrik ederim. Herkesin içine su serptin. Devamını beklemek ümidiyle,afiyet olsun.

Back