At-çek ( Spining ) misina tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ycan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ceymar 30 makinam vardı, kendo 8 sarım, kendo 4 sarım, shimano kairiki iplerini kullandım, her avda en az bir kez kuş gözü oluyordu. Takımı yükseltince stradic makinaya evo ip aldım bir seneden fazla oldu hiç kuş gözü olmadı. Çok memnunum.

kendo 8 ve 4 kat kullanıyorum 0,14 mm , şuana kadar bir sorun yaşamadım . yalnız ipi ilk makaraya sararken ıslak olarak ve hafif gergin sarın kafidir .

Dünya kadar diğer markalara para vermene gerekyok 10 numara su tutmayan atış erimi yüksek bu ip muhteşem kendim 0,18 olanini kullaniyorum🙂
82866 dosyayı görüntüle
Selamlar. Bu ip hakkında görüşünde bir değişme oldu mu hobidaş? Daha iyisi hangi markadır? Kairiki ve pitbull shımano ya o kadar ödeme yapmayayım diyorum. Renk atmasında sorun yok. Daiwa fuego 5000 e saracağım avda keyfi kaçırır mı bu model ? teşekkürler.

Selamlar. Bu ip hakkında görüşünde bir değişme oldu mu hobidaş? Daha iyisi hangi markadır? Kairiki ve pitbull shımano ya o kadar ödeme yapmayayım diyorum. Renk atmasında sorun yok. Daiwa fuego 5000 e saracağım avda keyfi kaçırır mı bu model ? teşekkürler.

Hayır ayni fikre devam güzel bir misina 🙂

Okuma Aria 40a model spin makinam var. Avcı balıklar için kullanacağım ip misina önerisi varmı acaba? Ayrıca monofilament ile dolgu yapmalı mıyım?

Merhabalar.

Konudaki yazıları okuduğum kadarıyla

Nippon ghost
Jinza sakai
Super maxim
Trabucco T-Force Tournament Super
Okuma bluefish

iyi denilmiş.

Ben genelde bir makinemde mepps kasiklari sık kullanıyorum. Habire döndüğünden ipi mahvediyor. Bunlardan hangisini kullansam bilemedim. Seçenek cok olunca da insan sonuca varamiyor 🙂

1. Stroft çok iyidir, su tutmaz değerleri doğrudur. Kalınlık ve çeker. Yağ gibi kayar konforludur.
2. Varivas
3. Spiderwire bu üç ipi rahatlıkla konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

Back