Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ATIŞ MESAFESİ SORUNU.

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Öncelikle hayırlı bayramlar dilerim.
Ufak bir sorum olacak. (Diger makine ve kamislarimin kombininde sikinti yok ) kudos light style 2 8 atarlı kamışa bana göre en baba fiyat performans urunu olan alaris 20 yi taktım ip olarak power pro 0.8mm var. Kamisin atar degerini gozönunde bulundurarak 3 gram jighed 5 gram rapala 7 gram yozuri ile denene atislari yaptim enteresan bir sekilde 7 8 metreden uzaga gitmiyor yemler. Sebebi ne olabilir acaba bilen varsa fikir verirse cok makbule gecer

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
kamış çok yumuşak ise erimi olumsuz etkiliyor. makine kaynaklı bir sorun olacağını sanmıyorum. ipi de kullanmadım. pütürlü bir yüzeye sahipse o da olumsuz etkileyebilir.

Mustafaalmış

Aktif Üye
Adı
Mustafa Almış
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam bende okuma g force 5-20kamış var. Mono 0.18misina ile 7g jigheadi 20-25m atıyorum. Atış stilinizde mi sorun var. Yada rüzgara karşı mı atıyorsunuz?

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hocam bende okuma g force 5-20kamış var. Mono 0.18misina ile 7g jigheadi 20-25m atıyorum. Atış stilinizde mi sorun var. Yada rüzgara karşı mı atıyorsunuz?
Rüzgar neredeyse yok gibi , atış stili zaten lrfde belli kırbaç şaklatır gibi şimdi 2 12 dead renger ile denedim fuze gibi gidiyor. İşin garip tarafı 0.5 5 gram kudos kamistada sorun yok oda guzel gidiyor.. ama bu 2 8 gram olana tutuldum.. yuzükleri de kontrol ettim ipmi takiliyor acaba diye oda yok... anlamadim gitti. Şimdi 8 gram metal jigle deneyecegim bakalim

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Power pro iplerde ki degerde sorun vardi, 0.8mm degilde inch olarak hesaplanmis olabiliyordu.. ip oldugundan daha kalinsa atis eriminiz duser.. baska makine ya da ip ile kullanma sansiniz varsa bir deneyin derim..

Adı
Naim.T
0-8gr atarlı kamışla 2gr jig headi 10-15m atıyorum

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kafanın çıkışında herhangi bir problem yok ve ip dolgu seviyenizde normal ise ( zaten diğer seçenekleri kontrol ettiğinizi yazmışsınız )
Anlattıklarınızdan çıkarımım atış stiliniz ile kullandığınız jighead ve sahtelerin ağırlığı gereken kurulma enerjisinin üretemiyor. 8 gram jigde performans alabilirseniz (bence çok rahat alacaksınız) kesinlikle atış stilinizi değiştirin ve daha agresif önce önden arkaya sonra arkadan öne (çift kırbaç) hareketle kamışı kurmayı deneyin.

Murat's

Üye
Adı
MURAT
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ince misina takıp bir de öyle deneyin derim , belki ipte bir sorun vardır