Av Tv Hedef Balık Mağazasında Çekimler yaptı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kanalı bayadır takip ediyorum, ras gele arama yaparken bulmuştum halende izliyorum.
amerikalıları çok yayınlıyorlar azaltınca daha güzel olur sanırım.
4 gözle bekliyoruz Hamdi bey 😎👍

bugün av tv de saat 15,30-16,10 arasında hedef balıkta yapılan çekimde balık avcılığıyla ilgili uyulması gereken kurallar ve olta malzemeleri tanıtımı,avlanma şekilleri gibi konular ana başlıklar altında adminimiz tarafından sunuldu ve güzel program olmuş,tebrik ederim

ben izledim baya hızlı bir çekim olmuş 🙂 soru cevap olayına biraz daha değinilseymiş daha da iyi olurmuş gibi bir kanım var.
Birde Hamdi bey benim dikkatimden mi kaçtı ne tatlı su avcılığına değinmediniz hiç?

ben izledim baya hızlı bir çekim olmuş 🙂 soru cevap olayına biraz daha değinilseymiş daha da iyi olurmuş gibi bir kanım var.
Birde Hamdi bey benim dikkatimden mi kaçtı ne tatlı su avcılığına değinmediniz hiç?
Çekim biraz aniden gelişti hazırlıksız bir program oldu. Önceden düşünülmüş hiç bir konuşma yoktu. Karşımda soru soracak kimse yoktu 😛

Direk yakınımızdaki ürünlerden konuştuk reklam olmasın diye giremedik tatlı su olayına. İlerde olur ise anlatırım 🙂

Bu arada ben daha izleyemedim 😀

Back