ben tek iğneli takım kullanıyorum her zaman, köstekli takım kullanmam ama güzel fikir çünkü iğneler ucuz değil bazen kaybediyorum araya bir yere giriyor alamıyorum.Iğne kutularinda magnet mıknatısini iğneler düşüp kaybolmasın diye kullanırım
Güzel ama pahalı.bu hafta çok masraf yaptım artık birşey almak istemiyorum 🙂(link)
Bunu alabilirsin. 20 gunde geliyor. Ben arkadasima da aldim. 19 yaziyor ama 15 kilo cekerli. Suan kampanya var fiyati 100 liraya inmis
Aynı babam 🙂 millet tip tip bakıyor babam geçerken çantayı filan yırttı malzeme olta doldurmaktan 🙂![]()
balığa giderken cevat kelle gibi ol 🙂
Fiyatı bir yana düşen bir iğne bulunmayıp yada farkedilmeyip, sonrasında size yada yakınlarınızdan birine zarar verebilir.ben tek iğneli takım kullanıyorum her zaman, köstekli takım kullanmam ama güzel fikir çünkü iğneler ucuz değil bazen kaybediyorum araya bir yere giriyor alamıyorum.
Hepsi bir arada diyorsun yani o zaman bir düşüneyim 😀 burada çok pahalı dediğin gibi sanki altın kaplama satıyorlar!Bu lazim. Hem kesmek icin hem igne cikarmak hem baligi dudagindan almak. Burada almaya kalksan cok daha pahali. Secim senin tabi. Ben 4 ayda 2 bini gecti aldiklarim.
Ama temel ihtiyaclar belli mecbur aliyosun. Cizme elbise mesela kisin o yagmur sogukta, baliktayken umursamadim bile. Bu ornek sadece