Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

İyi akşamlar hobidaşlar. Bölge hakkında gördüklerimi sıcağı sıcağına yazayım gidecek arkadaşlara bilgi olsun. 23.30 gibi başladığım yemli avında ilk başta boru kurdu ve sülünez kullanarak 2 li dip takım attım ancak vuruş alamadım sonrasında yanımda getirdiğim şoklanmış çimçimi antenlerini keserek taktım ve baya bi vuruş aldım ancak 4 numara iğne kullanmama rağmen balık yemi yutmadı sanırım baya küçükler ayrıca balık kıyıya çok yakın maksimum 50 metre atmak gerekiyor. Son olarak da kıyıda balıkları su üstüne sıçratacak birşeyler vardı ancak göremedim belki dişli kıyılamış olabilir. Herkese hayırlı avlar.

Bu gece gürpınar büyükçekmece arasında bir yerden lrf ile av yaptım21.00-23,30 arası. 8 mırmır 1 istavrit 1 kaya balığı aldım bir o kadar da kaçırdım. Takım bilgisi de vereyim okuma deadringer 1-8, okuma alaris20, stroft 0,16 misina, 1 gram jighead, isome pembe.
20200928_233145.jpg

Cumartesi Gürpınar balık hali sağından ve Kumburgaz mendirekten alan kimse olmadı. Dün akşam 6-8 arası avcılar Atatürk evi arkası teke ile 1 mırmır alan harici yoktu.

dün birisi gösterdi fotoyu, Salı sabahı avcılar Atatürk evi arkasından sahte ile lüfer almış. bu akşam kısmetse deneme yapıcam.

Merhaba hobidaşlarım,

Levrekler kamışları bükmeye başladı, yoklamayı ihmal etmeyiniz.

dere ağızlarına yönelmekte fayda var.

Rastgelsin..

Back