Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

Abiler buralarda balık açıkta hep var. Daha önceki mesajlarımda bahsettim. Akrabalarım Tuzla'dan Kadıköy'den geliyor Güzelce'ye Gürpınar'a. Açılıp balık alıp geliyorlar. Ama ne yazık ki hep açıktalar. Ancak bu balık kıyılar yakında. Bu sene açığımızda balık bol olacak gibi duruyor. Kıyılarsa bol bol çekeriz.

Abiler buralarda balık açıkta hep var. Daha önceki mesajlarımda bahsettim. Akrabalarım Tuzla'dan Kadıköy'den geliyor Güzelce'ye Gürpınar'a

Volkan bey haftasonu hiç inilmiyor burada. Çoluğuydu çocuğuydu çok saçma sorular gelip soruyorlar. Milletin başına üşüşüyorlar. Tarcihim hafta içi akşam veya gece inip muhabbet olacaksa arkadaşlar ile veya gelip rastgele diyen büyük abilerim ile sohbet gibisi olmuyor.
hamdi bey valla ben bu balık işinden soğudum hepten. haftasonu yanımdan gelip geçenler dediğin gibi laf atıyorlar o kadar olta malzemesine bilmem kaç kilo balık satın alırım falan. pis pis sırıtmalar. sahteyi suratlarına fırlatıp çekmek geliyor içimden o kadar sinirleniyorum yani. ondan sonra adın dengesize çıkıyor. dengemi bozmayın arkadaş o zaman dimi.

hamdi bey valla ben bu balık işinden soğudum hepten. haftasonu yanımdan gelip geçenler dediğin gibi laf atıyorlar o kadar olta malzemesine bilmem kaç kilo balık satın alırım falan. pis pis sırıtmalar. sahteyi suratlarına fırlatıp çekmek geliyor içimden o kadar sinirleniyorum yani. ondan sonra adın dengesize çıkıyor. dengemi bozmayın arkadaş o zaman dimi.
Bu söylemeleri ilk değil Son da olmayacak 🙂

Onun için sıkmayın canınızı kulak asmayın 😉

Bu söylemeleri ilk değil Son da olmayacak 🙂

Onun için sıkmayın canınızı kulak asmayın 😉
hani deseler ki abi nasıl sahteler kullanıyorsun, kamışından memnun musun, makinandan memnun musun, hangi balığa atıyorsun, hangi misinayı kullanıyorsun, sahteye nasıl aksiyon vermek gerekir, bu mevsimde hangi yem kullanmak lazım vb. şeyler sorsalar ben hiç sıkılmam hatta hoşuma bile gider saatlerce anlatırım seve seve bildiğim kadarıyla. her dafasında aptal yerine konulmaktan bıktım. elimden bir kaza gelecek diye korkmaya başladım. Artık dargan kardeşimin dediği gibi gece gitmeye başlayacağım bende bu gidişle. gerçi gecede ayyaşlar musallat olmaz inş..

Gece de Avcılar kıyıdan istavrit yok ki be 🙂
Olsa güzel olurdu aslında, ya da diğer balıklara bakmak lazım gelecek

Ya bu Gürpınar sahilde çok var böylesi sanırım. Birde bu işle ilgili hiç bir şey bilmeyip gelip akıl verenler oluyor. Hepsi genelde liseli oluyor. Onun için en iyisi hafta sonu inip büyük insanlar ile sohbet. Beni gören abi zaten direk yanımda olta atmaya geliyor. Tek bile insem 2-3 kişi oluyoruz 3-4 saate. Büyük insan sohbeti gibi olmuyor bazı noktalarda cidden. Büyük insanlarda da var değişik değişik sorular soran ama nadir onlar.

Ya bu Gürpınar sahilde çok var böylesi sanırım. Birde bu işle ilgili hiç bir şey bilmeyip gelip akıl verenler oluyor. Hepsi genelde liseli oluyor. Onun için en iyisi hafta sonu inip büyük insanlar ile sohbet. Beni gören abi zaten direk yanımda olta atmaya geliyor. Tek bile insem 2-3 kişi oluyoruz 3-4 saate. Büyük insan sohbeti gibi olmuyor bazı noktalarda cidden. Büyük insanlarda da var değişik değişik sorular soran ama nadir onlar.
Hamdi abi her liseli öyle değildir bence

Alınma hemen 🙂 istisnalar kaideyi bozmaz diye bir laf vardır. Genel yuzdeye vurursak senin gibi balıktan anlayan ya da anlamaya çalışan pek olmuyor. Ancak balık alırsan ceneleri kapanan tipler dolu heryerde.

Aynen. Geçende çok kafa dengi biriside gelmişti. Ama bazıları ergenliğin gazı ile geliyor o kötü oluyor. 🙂 Rahatsız oluyorsun problem o.
Alınma hemen 🙂 istisnalar kaideyi bozmaz diye bir laf vardır. Genel yuzdeye vurursak senin gibi balıktan anlayan ya da anlamaya çalışan pek olmuyor. Ancak balık alırsan ceneleri kapanan tipler dolu heryerde.
Şaka dedim ama gürpınar tarafındaki liseleri biliyorum öğrencisinide azok görüyorum bazı öğrenciler hiç olmadık sebeplerden sorun çıkarıyor

Back