Avfoni ve Hayal Kırıklığı

Avfoniden alışveriş yapacak arkadaşlar dikkatli olsun, 16 temmuzda istanbulda bulamadığım ucuz eurofish sahtelerinden 3 adet sipariş verdim, müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor, kapı duvar olmuşlar. Sonradan şikayet var sitelerine baktığımda Haziran ve Temmuzda şikayetlerin patlamış olduğunu gördüm. Sipariş vermeden iyi araştırın.

Sevgiler
Kemal

Avfoniden kesinlikle ama kesinlikle alışveriş yapmayın.Müşteri Hizmetlerine ulaşılamıyor. 1 haftadır bekliyorum ne arayan ne soran mailler atarak ulaşabildim. kendileri aradı ve "ürün yok" dediler "Ürün sitenizde duruyor bugün kargoda yazıyor " dedim bu seferde ithallatçı firma fiyatı yanlış girmiş o bakımdan gönderemiyoruz. dediler. aklımdaki sorular neden 1 hafta bekletiyorsunuz aynı gün iptal etsen tutar kredi kartıma iade edilecek am bu şekilde taksit taksit iade edilecek. Neden aramıyorsunuz benim hatam gibi ben size 1 hafta sonra ben zorla ulaşıyorum. kurumsallık sıfır aynı şeyi herhangi bir kurumsal e-ticaret firamasında yaşamanız imkansız neyse tüm siparişimi iptal ettirdim. Bir daha asla alışveriş yapmam. Uzak durun.

Ben bir kere alisveris yapmıştım 1 hafta sonra kargolamislardi avfoni kocaman magaza heryerde isimleri var ama musteri hizmetleri hem cok kotu hemdr üslupları cok kotu firca atar gibi konuşuyorlar para iadesini de guc bela yapiyorlarmis diye duydum.

Back