Çok güzel bir av olmuş. Özellikle kendi yaptığınız sahteyle tutmak ayrı bir zevk. Tüye de geliyormuş öğrenmiş oldum. Ama sahteyi çok güzel tasarlamışsınız. Tahminim yüzüşü ve renkleriyle doğal bir balığa benziyordur. Sudağın görme yetisi çok çok müthiş gerçekten. Zaten gözleri ele veriyor kendini. Kedi gibi parlıyor. Ayrıca gözleri biraz dışarı çıkık.
Böyle sudak avını seven birisiyle tanışmak ne güzel
🙂 Fotoğrafını bile duvara aşmıssınız. Yakışır ama o yakışıklıya
🙂
Aşağıdaki ilk resim babamla birlikte olduğum resim ilk sudağımı tuttuğum, yani sudak aşkının başladığı zamandır. Sanırım 2009 ya da 2010 başları olacak. İlk balığım 52 cm di. Canlı gümüşle tutmuştum. Özellikle bu ilk tuttuğum balığın avlağı çok zordur balıkçılık açısından. Altı tamamen yosun. Yosunlar birkaç cm değil metrelerce yükseklikte yosun olan yerler var ve doğasıyla çok müthiş bir yerdir. Her zaman huzur bulurum orada.

Diğer resimler son 2 yıldaki avlarımdan kareler. 76 cm lik avımın fotoğrafını bulamadım ama Hamdi abiyle paylaştığım fotoğrafı burada paylaşayım. 2. fotoğraf 76 cm lik avım. Çok müthiş güzellikte bir balık
🙂

(76 cm)
ve diğer avlarım. Fotoğraf çekmediğim avlarımda malesef var
🙁 Fotoğraflamam gerekiyormuş
🙂

(62 ya da 66 cm sanırım)

(Bu av aşağıdaki balıklarla aynı olabilir. Hatırlayamadım malesef. Dediğim gibi her avda fotoğraf çekmedim ve çektiklerimde de çok fazla kareler yok ve birazı silinmiş
🙁 )
Maalesef yandaki ufaklığı kurtaramadım o kadar uğraşmama rağmen.
🙁 Dediğim olay bu. Şu güzellikleri rahatlıkla tutabiliriz. Yeterki arkadaki o ufaklıkları salalım. Bazen elimizde olmayan nedenlerden dolayı kurtaramayabiliyoruz. Ama biz elimizden geleni yapalım zaten gerisi gelir. Arkadaki ufaklık bebeğin boyu 30-35 cm civarı.
(68 ve 72 cm)