Nedim Ceylan
Daimi Üye
O siyah terlikten bulmak lazım. Bence işin sırrı o terlik.
Bende mavisi var, iş yapmıyor 🙂O siyah terlikten bulmak lazım. Bence işin sırrı o terlik.
Tebrikler çok güzel avlar yapmışsınız. Her daim rast gelsin.Herkese selam;
2012 yılından beri spinle levrek avı yapmaktayım. Yazları kısıtlı tatillerimde Ayvalık tarafında ve diğer zamanlarda İstanbul içi ve yakın çevresi çeşitli meralarda, çok sayıda suya iade ettiğim -vicdani limit altı- ve alıkoyduğum kilo üstü avlarım oldu. Seçme olanları siz hobidaşlarla paylaşmak istedim.Avlarimda 2013 yılından itibaren dalarlı sahte neredeyse hiç kullanmadım. Yolladığım fotoğraflardaki tek bir levrek dışında hepsi su üstü sahtelerle alınmıştır. En irilerinin 2 tanesi dışında tartma imkanım olmadı. Tartabildiklerimden biri 5.1 kg(ekim 2018 avı), diğeri ise 85cm 5,9 kg(eylül 2020 avı) gelmiştir ve her ikisi de İstanbul sınırları içinde avlanmıştır. Diğer 3 tanesi kuzey ege levrekleridir.
Ömrüm boyunca sağlığım elverdiği sürece;
2012 den beri beni üzmeyen okuma v-system 2.40 10-40 atarlı kamışımla,
okuma ceymar 40 makinemle,
monster w8 0.16 mm ip misinamla,
Fotoğraflardaki avlarımda kullanmış olduğum ve hala kullanmakta olduğum,
seaspin pro-q 120, pugachev's cobra 90 , savagear surf walker 155 ve diğer sahtelerimle levreğin peşinde olmaya devam edeceğim.
Herkese keyifli avlar dilerim
110517 dosyayı görüntüle110518 dosyayı görüntüle110519 dosyayı görüntüle110520 dosyayı görüntüle110521 dosyayı görüntüle110522 dosyayı görüntüle110523 dosyayı görüntüle110524 dosyayı görüntüle110525 dosyayı görüntüle
Mavi de iş yapar hocam. Yeter ki merada balık olsun. Şok lider kullanıyor musun. 🤣Bende mavisi var, iş yapmıyor 🙂
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şok lider kullanmıyorum ve ceymar makineyı orijinal haliyle kullanıyorumEfsane avlar tebrik ederim....
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahsettiğiniz yerler hiç gitmedim,ben sığlıklarda su üstü sahtelerle levrek arıyorum,dalarlı sahte veya silikon önerisinde bulunmam pek doğru olmaz.İstanbul şile sofular alacalı köyleri civarına gittiniz mi hiç? Dere ağzı yerlerde mi avlanır levrek genelde abi. Birde kendo 125f limon rengi levrek için nasıldır acaba? Önereceğiniz Uygun fiyata 10 gr üstü silikon jig vb varmı? Teşekkürler