avpazarim.net

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OMER77
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

OMER77

Aktif Üye
Tepki
79
Ödül
38
selamlar abiler siteden alışveriş yapan varmı güvenilir mi? teşekkürler

kardeşim sitesinden değilde dükkanına gitmiştim kocaeli gölcükte iyi bir adamdı alışveriş yaptım oturduk sohbet ettik çok iyi laz bir abi kendisi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum 🙂

Ben alışveriş yaptım. Kamış makine sahte vs. aldım. Her şey gayet güzel paketi yapılmıştı. Beğenmediğim sahteyi de sorunsuz değiştirdiler. Ben hiç sorun yaşamadım.

Ömer kardeşim çok güzel bir konuya değinmiş. Bende buna istinaden merak ettiğim bir soru sormak istiyorum. Malumunuz piyasada bir çok e-ticaret sitesi var. güvenilirlik önemli olmakla birlikte bunun yanında satılan ürünlerin orjinal olmaları. neticede piyasa P.R.C'den geçilmiyor. bu konuda da üstadlarımızdan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceğimiz bir site adı istiyoruz..

İnternetten alışverişte en sık görülen sorun, sitede var görünüp stokta olmaması. Naçizane tavsiyem sipariş vermeden önce tel ile teyit etmek.

Mustafa bey iyi bir esnaftır.Sözlerinde duran dürüst insanlardır.
İzmit yuvacIkta iş yaparlar.
abi aradığım bir kamışı buldum orda ama cidden stoğunda ki o kamış mı yoksa yeni seridn mi gönderir emin olamadım ondan soruyorum

abi aradığım bir kamışı buldum orda ama cidden stoğunda ki o kamış mı yoksa yeni seridn mi gönderir emin olamadım ondan soruyorum
Telefonları var sitede Mustafa bey ve oğlu Ekrem bey yardımcı olurlar.
Malzeme ve stok konusunda Ekrem bey sorumludur.
İnternet sitelerine gelince idda ediyorum şu piyasadaki en güzel sitedir.
Stoklar anında düşer.Olmayan malzeme belirtilir.,
Bazen pazarlıkla site fiatının altIndada alabilirsiniz.
Selamlarımı iletin.

Eşref abim doğru söylemiş. Telefon edip bir sor. Kafada soru işareti kalmasın.

Back