Bu sene fuar canlimi yoksa ekonomik ve siyasi belirsizligin izlerimi var ?
ben yanılma olmasın diye yazdım. zaten tekneyide almışssınız.. fuarda bende inceledim moonday firmasını.oldukca kaliteli tekne yapmışlar . hayırlı olsun.Hakan Bey, kendisi bana teknenin 4,99 olduğunu söyledi. "Burnuyla belki bir kaç santim geçiyordur" dedi. Emin değildi yani. Bir görüşmekte fayda var.
Pazar ve Pazartesi günleri oradaydım. Daha önceden nasıldı bilmediğim için kıyaslayamam fakat firmalar halinden memnum görünüyordu. Çoğu firmada yetkililerin başı kalabalıktı.Bu sene fuar canlimi yoksa ekonomik ve siyasi belirsizligin izlerimi var ?
Hakan Bey kafanızı karıştırdım sanırım 🙂 . 4,99 olan firma Euro-Boat. Ben Moonday 5,40 aldım.ben yanılma olmasın diye yazdım. zaten tekneyide almışssınız.. fuarda bende inceledim moonday firmasını.oldukca kaliteli tekne yapmışlar . hayırlı olsun.
Her platformda fikir aldın sonunda kararını vermişsin senin için sevindim hayırlı olsun 🙂Hakan Bey kafanızı karıştırdım sanırım 🙂 . 4,99 olan firma Euro-Boat. Ben Moonday 5,40 aldım.
Ben bir şey alana kadar araştırmanın suyunu çıkarırım biraz 🙂 . Siz hangi platformlardaki mesajlarımı gördünüz?Her platformda fikir aldın sonunda kararını vermişsin senin için sevindim hayırlı olsun 🙂
Bu boylarda kamaralı yerine açık bir tekne tercih etmen çok daha mantıklı olmuş. Güzel de bir kombinasyon olmuş. Kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Bu sene fuar canlimi yoksa ekonomik ve siyasi belirsizligin izlerimi var ?
Ben bir şey alana kadar araştırmanın suyunu çıkarırım biraz 🙂 . Siz hangi platformlardaki mesajlarımı gördünüz?
5 metrelik bir teknede 3 kişinin aynı anda at çek yapamayacağı ve kamaraya yazın giremeyeceğimiz gerçeği birleşince vazgeçtim. Yazın açık havada uyumak daha mantıklı her türlü 🙂 .
Rota'nın bir aracın arkasında çekilirken fotoğrafını görünce ertesi gün arayıp paramı istedim 😀 . Olacak iş değil...Ben heryeri takip ederim iyi kötü heryerde görmüş oldum 🙂 valla biz kasım ayında gemlikte açık teknede uyuyoruz 1-2 saat bir sıkıntı da olmuyor 🙂 rota grubunda sana ilk almayı düşündüğün tekne hakkında yorum ve tecrübelerimi paylaşmıştım.