Avustralya Pasifik kayalardan balik avi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CanBaykan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pasifik Okyanusu balik avim ve Avustralya'da balta girmemis Orman gezim. Muhtesem şelale görüntüleri. Cennet mekanlar.

Pasifik Okyanusu balik avim ve Avustralya'da balta girmemis Orman gezim. Muhtesem şelale görüntüleri. Cennet mekanlar.
Tebrikler. Umarım bir gün bizede bu şekilde bir yaşam nasip olur. Takım bilgisi nelerdi ? Belki açıklamışsınızdır fakat işten dolayı ses açamadım.

Belki inanmicaksin ama kamis Dekatlondan son Türkiye ziyaretinde aldığım kamis. 4.2 m 150 gr atarli. Sırf rengi hoşuma gitti diye almıştım.
Bu avda 2 ayrı makara kullandım. Biri Penn 800 spinnfisher digeri ise Okuma surf casting.
Kancalar 6.0 circle Gamakatsu. Kurşun 150 gr yıldız.

Son düzenleme:
Bu videoyu dun cektim, mukemmele yakin av oldu. Limitimi doldurduktan sonra ayrildim. Bu baliga siz snarit diyosunuz. Muhtesem vurusu olan bir balik. Videonun altında aciklamalarda ne malzeme kullandım yaziyo. Yem sardunya idi.

Son düzenleme:
Tebrikler Can
Güzel av olmuş.
Sizin oralarda maket balıklar, metal jigler ve benzeri yöntemler işe yaramıyor mu?
Deneyen mi yok?

Olmaz olur mu, var tabi ki, benim cantamda da plastiginden tut, metaline kadar var. Ben yem ile balik tutmayı seviyorum. Arada plastik vs de deniyorum. Onlara da balik var. Asıl amaç çok tutmak begil benimkisi, asıl amaç özlediğim çocukluk günlerindeki gibi yem ile balik tutmayı çok seviyorum

Olmaz olur mu, var tabi ki, benim cantamda da plastiginden tut, metaline kadar var. Ben yem ile balik tutmayı seviyorum. Arada plastik vs de deniyorum. Onlara da balik var. Asıl amaç çok tutmak begil benimkisi, asıl amaç özlediğim çocukluk günlerindeki gibi yem ile balik tutmayı çok seviyorum
Maket yemlerle avlanırken balığın ilk vuruş anını elde hissetmenin heyecanı yemi yutmuş balığın oltayı sallamasından çok daha farklı ve haz verici olmasından dolayı sormuştum. Sahteye aksiyon vermek, o sahtenin düzgün yüzüp yüzmediğini kollamak, bazen sahte yemin ardındaki balığın takibini ve hamle ettiğini görmek inanılmaz bir duygu benim için.

agartan, yemin ederim bu videoyu yaparken aklıma tek sen geldin, izle bakalım beğenecek misin.

Back