Awa Shima

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthdmr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Awa-Shima'nın teleskobik versiyonunu kullanmışlığım var, ki genelde teleskobik almam ama görerek alma imkanım oldu. Aksiyonu, ağırlığı ile bu segmentte alınabilecek iyi kamışlardan biri. Marka olarak kendine iyi bir yer edinecek ürünlere sahip.

Bir arkadaşta Awa shima 420 boy Aqualis modeli var. Hiç memnun değil. Bende de bot kamışı var, ilk kullanımda hiç bir zorlama olmadan ucu kırıldı. Yapısı sanki kuru bir ağaç dalı gibiydi.

Ancak bu markanın misinaları çok güzel. Diğer ürünleri hakkında bilgim yok.

Bir arkadaşta Awa shima 420 boy Aqualis modeli var. Hiç memnun değil. Bende de bot kamışı var, ilk kullanımda hiç bir zorlama olmadan ucu kırıldı. Yapısı sanki kuru bir ağaç dalı gibiydi.

Ancak bu markanın misinaları çok güzel. Diğer ürünleri hakkında bilgim yok.

Bülent bey bende misinalardan yola çıkmıştım kamışınında iyi olabileceğini varsaymıştım teşekkür ederim yorumlarınız için

Kendisi yada bir tanıdığı kullanan var mı?

Bu kamış hakkında olumlu olumsuz görüş duyan varsa buraya yorum yazarlarsa sevinirim

Arkadaşım Ben Kullanıyorum arkası parçalı kamış gibi çıkıp kolayca taşınabiliyor ve ayrıca atımı da çok çok iyi fiyatına göre çok güzel bir kamış,Cevat beyin ürünlerini gözün kapalı alabilirsin ayrıca bende Vega potenza (parçalı kamış) vega monstar ı da var inan maddi imkann varsa monstar'ı al çok memnun kalacaksın

Mehmet abi vega lar beni aşar awa shimaların uygun fiyatlı olanlarına bakıyorum teşekkürler

Fatih merhaba,

Cevat ile görüştüm ve kamış için yorumlarını aldım.

Kendisi test etmiş, çapari ve yemli için çok uygun olduğunu ancak ağır gramajlarda (200 gr ve üzeri) ağırlıklarla at-çek için biraz yumuşak kaldığını belirtti. Bunu özellikle belirtmesinin sebebi şu aralar boğazda sert kamış (odun gibi) tercih edilmesinden kaynaklandığını söyledi. Üzerinde yazdığı gibi atar gramajlarında bir sorun yokmuş, ayrıca yurtdışından da alınabileceğini ama buradaki fiyattan pahallı olduğunu belirtti. Şu günlerde kampanyalı fiyattan sattığını ve çok güzel çantası olduğunu da söyledi.

Umarım bilgilerin herkese bir faydası olur 😉

Süleyman abi yardımların ve bilgiler için çok teşekkür ederim... uygun fiyatlı kamış arayanlarada bir faydası olur umarım

Back