Ayvalık Badavut İçin Bilgi Ve Yardım!!

Ercüment86

Aktif Üye
Tepki
343
Ödül
73
Arkadaşlar selam.

Malum önümüz bayram hem büyüklerimizi ziyaret hemde tatil amaçlı 5 gün Badavutta olacağım.

Geçen sene günlük bulunmamda lrf takımıyla keif amaçlı ufak tefek balıklar tutmuştum.

Meraya yabancıyım. Fakat bundan sonra bol bol oralarda olucaz.

1. Genellikle Temmuz Ağustos Eylül aylarında badavutta bulunucam ama hedef balıklar için yeterli bilgim yok.

2. Canlı yem bulabileceğim yerler var mı?

3. Sadece beklemeli değil spin takımıda götürmeyi düşünüyorum fakat deniz baya sığ ?

Son olarak sürekli orada olan yada tatil sebebiye orada olacak arkadaşlarla tanışmak isterim..

Sürekli buradayız...🙂 Ayvalıkta 06 diye bilinen bölgedeyiz. Dükkanın adı, Fırtına balık av malzemeleri... Dalış, spin, yemli av için yardımcı oluruz.

Bildiğim kadarı ile levrek, karagöz, sargoz, ispendek, ispari var. Ayrıca yılan balığı,mığrı ve tragonya da bol miktarda plajın sol tarafında kalan kayalıkların orada rahatlıkla spin avı yapabilirsin hatta orada bulunan kefal yavrularını yakalayıp yemli olarakta avlanabilirsin. ben birkaç kere spin avı için gitmiştim zaten bu bölgelerde bu balıklar mevcut. ben genelde sürekli levrek için oltamı salladım. umarım yardımcı olur

Soldaki kayalıklar veya en sağdaki kayalık burundan at-çek yapmanı öneririm. Sabaha karşı su-üstü sahtelerle denemelisin bence.

sarımsaklı polis kampı yakınlarında mera var mı 🙂 sahte yüzdürmek için

Back