Ayvalik Cunda av bilgisine ihtiyacim var

advedanta

Üye
Tepki
40
Ödül
23
Sayin Arkadaslar,
Agustosun ilk haftasindan Eylulun ilk haftasi sonuna kadar Ayvalik Cunda adasinda olacagim. Teknem oldugu icin onuda goturuyorum. Sizin anlayacaginiz 5 hafta boyunca cunda da balik pesinde olacagim.
Sizden ricam cunda adasi cevresinde avlanabilecegim yerler hakkinda ve yem konusu da bilgiye ihtiyacim var. Yardimlarinizi esirgemeyeceginizi umarak simdeden tesekkur ederim.

Daha 1 hafta önce geldim Ayvalık tan ben oradayken pek bişe yoktu küçük Karagöz vardı onada gerek yok ama eğer tekne işin içine girerse yakalamayacagin balık yoktur helede ege ve helede Cunda ayvalikta ya boru kurdu al yada Sardalya az biraz ekmek ve yufka al harika bi av geçirirsin

Daha 1 hafta önce geldim Ayvalık tan ben oradayken pek bişe yoktu küçük Karagöz vardı onada gerek yok ama eğer tekne işin içine girerse yakalamayacagin balık yoktur helede ege ve helede Cunda ayvalikta ya boru kurdu al yada Sardalya az biraz ekmek ve yufka al harika bi av geçirirsin
Evet dogru soyluyorsun. Balik populasyonu oldukca fazla. Benim asil hedef baliklarim levrek ve cipura. Daha onceki sene denemelerim oldu ama ancak zipkinla levrek ve cupra vurabildim. Amacim olta ilede bu balilari yakalama zevkine nail olmam. İnşallah bu sene kismet olur.

Yeni üye olan ve bu başlığa bakacak arkadaşlara yardımcı olması açısından yazıyorum, Maden adasının batı kısmı ve Ay ışığı Manastırı'nın önü balıkça zengindir. Ay ışığı manastırı önünde yavru köpek balığı avlamışlığım 🙂 vardır. Trata avının yasaklanmasından sonra (Papalina avı için sadece bu bölgede serbestti ve üç sene önce yasaklandı) umarım balık sayısı artacaktır

Back