Ayvalık - Konaklamalı Balık Avı Turu - 26/27 Nisan (Kontenjan Dolmuştur)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Süleyman abi ben de kaçırmış olabilirim de paraların yatacağı hesap numarası nedir 🙂 Eğer ben görmediysem kusura bakma bütün sayfaları taradım ama bulamadım. En güzeli ilk sayfada hesap numarasını yayınlarsan çok iyi olur 🙂 Birde çarşamba kaporaların yatması gerektiğini inşallah kimse gözden kaçırmaz 🙂

Senihcan,

Orada olalım yeter ama sen yanında malzemelerini getir, herşeyi denemekte fayda var

Süleyman abi ben de kaçırmış olabilirim de paraların yatacağı hesap numarası nedir 🙂 Eğer ben görmediysem kusura bakma bütün sayfaları taradım ama bulamadım. En güzeli ilk sayfada hesap numarasını yayınlarsan çok iyi olur 🙂 Birde çarşamba kaporaların yatması gerektiğini inşallah kimse gözden kaçırmaz 🙂

Senihcan,

Konuyu açtığımda hesap numarasını özellikle yazmamıştım. Nedeni ise Çarşamba gününe kadar vaktimizin olması ve İstanbul'dan 2 kişi daha katılırsa ödenecek tutarın düşecek olması idi.

Ancak; hızlı bir şekilde yol almak için şu andaki rakam üzerinden ödemeleri gönderbilirsiniz. Katılacak olan olursa son duruma göre iade edilecek tutarı yola çıktığımız gün herkese elden yaparım

Son Durum

Organizasyonun hayata geçebilmesi için en geç 9 Nisan Çarşamba akşamına kadar Otel-Tekne-Araç için kaporaları göndermem gerekmektedir. Bu bağlamda mevcut listede isimlerini yazdıran ve tura katılacakların belirttiğim hesap numarasına organizasyon ödemelerini yapmaları gerekmektedir. Şu andaki mevcut listeye göre kimlerin ne kadar ödeme yapacağını aşağıda açıkladım.

Ödeme yapılacak hesap bilgilerim:
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
TEB Silivri Şubesi - IBAN No: TR22 0003 2000 0000 0004 6054 73

Katılımcılar:
1- Horozbina (Bülent ağabey) 160-TL
2- TekAdam (Ben) 290-TL
3- Senihcan (Sen) 290-TL
4- Hakan3506 (Hakan) 160-TL
5- Hakan3506 (Arkadaşı) 160-TL
6- Yersel907 (Muammer) 290-TL
7- Mr Shadow (Murat) 290-TL
8- Timsah (İzzet) 290-TL
9- Zıpkıncı (Sefa) 160-TL
10- Haktan (Mustafa) 290-TL
11- Murat Karahan (Murat) 290-TL
12- Mert Yılmaz (Kanber) 290-TL
13- CelalFİLİZ 290-TL
14- Barış İntepe 290-TL
15- weasel (Mehmet) 290-TL
16- Hakan3506 (2.Arkadaşı) 160-TL
17- Mulgogi (Engin) 290-TL
18- Hamdi 290-TL

Kontenjan 20 kişi ile sınırlıdır. Bu sayıya ulaştığımızda liste tamamlanmış olacaktır. Ancak yedek listesi için isim yazılabilir. Ola ki, son dakikda gelemeyecek bir arkadaşımız ya da arkadaşlarımız yerine yedek listesindeki sıraya göre katılımcı alabiliriz.

Bunların dışındaki harcamalar herkesin kendi tasarrufundadır.

Akıllara takılan ve sormak istenilen ne varsa bu konu başlığı altında konuşulacaktır.

İlk öncelikle hafta sonu forumda yoktum baktım konu sonunda açılmış merakla bekliyordum.Bur da sürekli tekne ile ava çıktığımdan dolayı her şey dahil bu fiyat devede kulak çok araştırma yapıldığı belli bunun için Süleyman abi başta sana çok teşekkür ediyorum bunun yanında konuyu başlatan vesile olan Senih can ve akabinde Bülent abinin de araştırma yaptıgını sanıyorum ve bu yüzden tüm emeği geçenlere şimdiden teşekkür ederim.Yem işini kaptana bırakırsak taze çimçim ayarlama şansı çok yüksek olur bur da şu an sadece sülünez ayarlanabilir çünkü mamun avı yasaklandı ve çıkmıyor satışı yok sadece sülünez ve boru kurdu ayarlaması yapabiliriz onun haricinde balık halinden kasayla çimçim sordurturum fakat herdaim olmuyor.Zaten kanımca tekneden 3 yem ağırlık iş yapıyor bunlar çim çim sülünes ve sardalya gerisi hikaye 😀 bu aralar balık artışı var kıyıdan ne kadar daha başlamasa da (hafta sonu hayal kırıklığı yaşadım ondandır üzüntüm).Her şey çok güzel olucak gerçekten balık benim için bahane siz değerli büyüklerimle ve arkadaşlarla geçireceğim zamanı yapacağımız sohbetleri düşündükçe sabırsızlanıyorum bir an önce gelsin şu organizasyon....

İlk öncelikle hafta sonu forumda yoktum baktım konu sonunda açılmış merakla bekliyordum.Bur da sürekli tekne ile ava çıktığımdan dolayı her şey dahil bu fiyat devede kulak çok araştırma yapıldığı belli bunun için Süleyman abi başta sana çok teşekkür ediyorum bunun yanında konuyu başlatan vesile olan Senih can ve akabinde Bülent abinin de araştırma yaptıgını sanıyorum ve bu yüzden tüm emeği geçenlere şimdiden teşekkür ederim.Yem işini kaptana bırakırsak taze çimçim ayarlama şansı çok yüksek olur bur da şu an sadece sülünez ayarlanabilir çünkü mamun avı yasaklandı ve çıkmıyor satışı yok sadece sülünez ve boru kurdu ayarlaması yapabiliriz onun haricinde balık halinden kasayla çimçim sordurturum fakat herdaim olmuyor.Zaten kanımca tekneden 3 yem ağırlık iş yapıyor bunlar çim çim sülünes ve sardalya gerisi hikaye 😀 bu aralar balık artışı var kıyıdan ne kadar daha başlamasa da (hafta sonu hayal kırıklığı yaşadım ondandır üzüntüm).Her şey çok güzel olucak gerçekten balık benim için bahane siz değerli büyüklerimle ve arkadaşlarla geçireceğim zamanı yapacağımız sohbetleri düşündükçe sabırsızlanıyorum bir an önce gelsin şu organizasyon....

Hakan merhaba,

Ben ve Bülent ağabey elimizden geleni yapmaya çalıştık. En son Bülent ağabey Ayvalık'ta idi ve son yaptığı araştırmanın sonucunda bu formata karar verdik ki, senin de söylediğin gibi ödenecek tutar gayet mantıklı ve makul değerde. Ancak; bu fiyata herşey dahil değil, yiyecekler ve içecekler herkesin kendi tasarrufunda olacak, bu konuyu atlamayalım

Yem konusunda benim düiüncem işi kaptana bırakmak olacaktır. Kendisi bu konuda elinden geleni yapacaktır. Sonuçta bu işi orada yapıyor ve yaptıkları ortada 😉

Son olarak, organizasyonun hayata geçmesi için ''pamuk eller cebe'' diyorum

Süleyman abicim hesaba gönderdim ücreti 🙂 Eğer 2 kişi daha eklenirse bence kalan parayla yem alınabilir ya da isteyen geri alır 🙂 Ama çarşambaya kadar beklemek seni zora sokabilirdi 🙂 Hadi hayırlısı kaldı 18 😀

Son Durum

Organizasyonun hayata geçebilmesi için en geç 9 Nisan Çarşamba akşamına kadar Otel-Tekne-Araç için kaporaları göndermem gerekmektedir. Bu bağlamda mevcut listede isimlerini yazdıran ve tura katılacakların belirttiğim hesap numarasına organizasyon ödemelerini yapmaları gerekmektedir. Şu andaki mevcut listeye göre kimlerin ne kadar ödeme yapacağını aşağıda açıkladım.

Katılımcılar:
2- TekAdam (Ben) 290-TL
3- Senihcan (Sen) 290-TL
8- Timsah (İzzet) 290-TL
13- CelalFİLİZ 290-TL
14- Barış İntepe 290-TL
18- Hamdi 290-TL

Kontenjan 20 kişi ile sınırlıdır. Bu sayıya ulaştığımızda liste tamamlanmış olacaktır. Ancak yedek listesi için isim yazılabilir. Ola ki, son dakikda gelemeyecek bir arkadaşımız ya da arkadaşlarımız yerine yedek listesindeki sıraya göre katılımcı alabiliriz.

Akıllara takılan ve sormak istenilen ne varsa bu konu başlığı altında konuşulacaktır.

Hakan sülünez boru kurdu falan kaptan ayarlayabiliyormuş 😀 Bir soralım kaptana acaba çimçim karideste ayarlayabilirmi yok derse sizde çok uğraşmayacaksanız bir bakarsanız süper olur 🙂 İzmirde ben balık alamazken çimçim karidesle güzel balıklar alanlar olmuştu ondan çok ısrar ediyorum 😀

Süleyman abicim hesaba gönderdim ücreti 🙂 Eğer 2 kişi daha eklenirse bence kalan parayla yem alınabilir ya da isteyen geri alır 🙂 Ama çarşambaya kadar beklemek seni zora sokabilirdi 🙂 Hadi hayırlısı kaldı 18 😀

Listeyi güncelledim Senihcan 🙂

Evet, yem alınacak ve onun içinde bir bütçe çıkacak. Son duruma göre iadeleri hallederim

Son Durum

Katılımcılar:
2- TekAdam (Ben) 290-TL
3- Senihcan (Sen) 290-TL (Gönderdi)
8- Timsah (İzzet) 290-TL
13- CelalFİLİZ 290-TL (Gönderdi)
14- Barış İntepe 290-TL
18- Hamdi 290-TL

Bülent abi benim arkadaşın izin durumu görüşülüyor yıllık izin dönüşleri olduğundan cumartesi sıkıntı çıkabilir haber edicem ben sana abi bugün yada yarın.Birde abi yemek konusu harici için konuşmuştum biz tek gün için ödediğimiz fiyatı bildiğimizden dolayı bu hem konaklama hem 2 gün tekne gayet ucuz 😀

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back