Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayvalık - Konaklamalı Balık Avı Turu - 26/27 Nisan (Kontenjan Dolmuştur)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Timsah

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
senihcan galatada bicaklanmak da var gozumuzun onunde .. huzurlu atmakmi milletle dalasmakmi?? zaten asabiyetten kacip gidiyoruz bide bilen bilmiyen hapcisi esrarkesi serserisi eksik olmuyor yani uzun lafin kisasi zevk e muhabbete niyetlenip kalkiyoruz milllet icine ediyo :))

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Nasip orda belli olacak Şeref abi :) Zaten dediğim gibi totem yapıyorum . Her totem tutsaydı ligde şampiyon olmazdı ... Her organizasyona tabi ki muhabbet etmek içinde gidiyoruz ama tutamasakda o balık heyecanı oluyor eğer baştan zaten balık olmayacak sadece sohbete gidiyoruz muhabbetiyle olsaydı bu dostluk sohbet ortamı da olmazdı bu ortamı oluşturan şey zaten balık tutabilme ihtimali ve umudu .

Oltan denizdeyken ne geleceği belli olmaz. Bunun yanında çok balık tutacağız, antenliler, mercanlar havada uçuşacak beklentisi daha önce yazdığım gibi büyük hayal kırıklıkları yaratır.
O kadar oltadan birine, belli bir kaçına güzel balıklar da vurabilir.
Balık avı öyle bir şey ki; dün olur, yarın olur da bugün olmaz.
Temennim her kese hayal ettiklerinin rast gelmesi.

Stop Wishing, Go Fishing

Timsah

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Oltan denizdeyken ne geleceği belli olmaz. Bunun yanında çok balık tutacağız, antenliler, mercanlar havada uçuşacak beklentisi daha önce yazdığım gibi büyük hayal kırıklıkları yaratır.
O kadar oltadan birine, belli bir kaçına güzel balıklar da vurabilir.
Balık avı öyle bir şey ki; dün olur, yarın olur da bugün olmaz.
Temennim her kese hayal ettiklerinin rast gelmesi.

Stop Wishing, Go Fishing

bulent abi bize dalgic ayarladi merak etme :)) en cok senihcanin oltasina takicaklarmis mercanlari :))))))

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Oda ayrı dertte ondan artık gece avına gitmiyoruz anca gündüze gidiyoruz :) Bu arada geçen eminönünde 3-6 arası güzel çinekop-sarıkanat yapmış gittiğimiz gün :D Keşke baştan eminönü tarafını yoklasaydık dicemde yer yoktu :) Bu pazar tekneyi ayarlada tekneyle çıkalım yoksa ben sabah 5 te kaçacam galata köprüsü eminönü tarafına :D

senihcan galatada bicaklanmak da var gozumuzun onunde .. huzurlu atmakmi milletle dalasmakmi?? zaten asabiyetten kacip gidiyoruz bide bilen bilmiyen hapcisi esrarkesi serserisi eksik olmuyor yani uzun lafin kisasi zevk e muhabbete niyetlenip kalkiyoruz milllet icine ediyo :))

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Olta sallamaya değilde yasaya uymayan tekneci dövmeye gidecez diyorsan ben varım :D

La olum 20 senedir boğazda balık tutarım hic bu dediklerini görmedimde duymadımda bunların alayı tevatur anca cabası karıştırırsın oda kalınan olursa alır hatasını rahat ol zamanında az tekneci denize dökmedik

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yersel907

Aktif Üye
Adı
muammer yersel
Olta sallamaya değilde yasaya uymayan tekneci dövmeye gidecez diyorsan ben varım :D
Domates biber Alayına gider sen merak etme antenli Mercanlardan tutuyoruz rüyamızda hayırlısınla 25 olsada muhanetin dibine vursak

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Vuruş eksilmesin de balık mühim değil zaten kafamda bir limit var o limitin altını salacağım :) Zaten tek yaşıyorum fazlasına gerek yok sonra dağıtacak komşu ara . Bu yeni taşındığım yerde ki komşular zaten bir garip , balığı versem kafama çalarlarmı acaba diyede korkmuyor değilim :D

bulent abi bize dalgic ayarladi merak etme :)) en cok senihcanin oltasina takicaklarmis mercanlari :))))))

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Balık benim için kumar gibi :) Önemli olan balığın gelmesi değil abi vuruş olsun yeter olta kıpraşsın maksat :) Orkinos tutsam resmini çeker salarım ne yapacağım o kadar büyük balığı tek başıma dolaba sığmaz annemlere gönderim desem kargoyla ona da para dayanmaz :)

seni multeci teknesiyle egeden yunanistan ordan italyaya yollucam orda balik cok orkinis fln takiliriz anca seni o kesicek gibi gorunuyor:))

Timsah

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Domates biber Alayına gider sen merak etme antenli Mercanlardan tutuyoruz rüyamızda hayırlısınla 25 olsada muhanetin dibine vursak

abi antenli derken canaklimi yoksa ufak olanlardanmi merak ettim ;)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...