Ayvalık - Konaklamalı Balık Avı Turu - 26/27 Nisan (Kontenjan Dolmuştur)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Ne demek abi ne baş ağrısı işin içinde av varsa avcılık varsa doğa varsa bir şey anlatmak göstermek sohbetini etmek benim için her zaman zevktir. 🙂

Konuyu takip ediyorum ve itinayla başlarını ağrıtacağım kurbanları seçiyorum 😀 Liste başı Senih.

Bir kaç kez takım yaptıktan sonra bir de o takımlarla balık yakaladıktan sonra gerisi gelir Engin

Bu aralar kimi bulursan yakasına yapış 😛😛😛

Gördüğüm kadarıyla herkes evinde yapıyor takımlarını tekneye de bırakın yahu bi kaç yöntem araklarız. 😀 bugün bunların siparişini verdim bu circle iğneler ballandırıla ballandırıla anlatılıyor ama fazla kullananı görmedim piyasada da pahalıymışlar. gerçi fazla da yoktu o yüzden amazon'dan sipariş verdim. Umarım işe yararlar 🙂

(link)

(link)

(link)

Bugün bizde aldık eagle claw circle modellerinden 🙂Yalnız amazonun linkinde köstek olarak taktığı çelik ip benim dikkatimi çekti hazır kuş gözü düğümlü direk kurşun gibi geçirmiş . Acaba o çelik köstekten satılıyomudur 😀 İğneden çok ben onu merak ettim 😀 İğneler güzel spiderware'ın ben ip misinasını spin tkaımımda kullanıyorum çok kalitelidir. Eminim florasıda çok iyidir.

Gördüğüm kadarıyla herkes evinde yapıyor takımlarını tekneye de bırakın yahu bi kaç yöntem araklarız. 😀 bugün bunların siparişini verdim bu circle iğneler ballandırıla ballandırıla anlatılıyor ama fazla kullananı görmedim piyasada da pahalıymışlar. gerçi fazla da yoktu o yüzden amazon'dan sipariş verdim. Umarım işe yararlar 🙂

(link)

(link)

(link)

vy5a9a4u.jpg
zuzydusy.jpg
qyvapa4e.jpg
very8y4e.jpg

CFT is basina basladi
muammer abi incik boncuklarini getirdi
😉)))

Bugün bizde aldık eagle claw circle modellerinden 🙂Yalnız amazonun linkinde köstek olarak taktığı çelik ip benim dikkatimi çekti hazır kuş gözü düğümlü direk kurşun gibi geçirmiş . Acaba o çelik köstekten satılıyomudur 😀 İğneden çok ben onu merak ettim 😀 İğneler güzel spiderware'ın ben ip misinasını spin tkaımımda kullanıyorum çok kalitelidir. Eminim florasıda çok iyidir.

(link)

(link)

Sordukların bunlar sanırım. Tanımlara bakılırsa trolling yöntemi için kullanılan malzemelermiş.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back