Ayvalık - Konaklamalı Balık Avı Turu - 26/27 Nisan (Kontenjan Dolmuştur)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Vay vay vay 🙂

Saman altından su yürütme oprerasyonu başlatmışsın Engin, tebrik ederim 👍👍👍

Süleyman Abi şimdi bakıyorum arkadaşlar bırak günleri dakikaları saymaya başladı nerdeyse 😀 hal böyle olunca sanırım herkes tekneye bindiğinde nişan almaya başlayacak ve durduğu anda ATEŞ... 😀 Bu yüzden kimsenin zamanından çalmak istemem her ne kadar herkesin yardım etmek isteyeceğini bilsem de. Bu yüzden benim de bir şeyler yapmam gerekiyordu 😉 armut piş ağzıma düş durumunu oldum olası sevmem. Teknedeyken oldu mu bu meret diye kontrol ettirmem yeterli olacaktır. 😀

Bu arada herkese günaydın...

Herkese benden de Günaydınlar valla sabah kalka bilseydim boğaza inmeyi istiyordum ama uykuya malup olduk

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süleyman Abi şimdi bakıyorum arkadaşlar bırak günleri dakikaları saymaya başladı nerdeyse 😀 hal böyle olunca sanırım herkes tekneye bindiğinde nişan almaya başlayacak ve durduğu anda ATEŞ... 😀 Bu yüzden kimsenin zamanından çalmak istemem her ne kadar herkesin yardım etmek isteyeceğini bilsem de. Bu yüzden benim de bir şeyler yapmam gerekiyordu 😉 armut piş ağzıma düş durumunu oldum olası sevmem. Teknedeyken oldu mu bu meret diye kontrol ettirmem yeterli olacaktır. 😀

Bu arada herkese günaydın...

Armut piş ağzıma düş durumunu ben de sevmem Engin ama limandan avlağa varana ve vardığımızda demir atılıp teknenin oturmasını bekleyene kadar Orkinos takımı bile yapılır

Çılgın dağıttı sakin topladı 😀

Çağatay,

Gelmişken gitme burada kal. Seninle kurşun yerine altından ağırlıklar yaparız.
Kuyumculuk eğitimin burada böyle devam eder.
Kurşun denizlerin ve canlılarının içine etti.

Yakılan Osmanlı donanmasını yeniden inşa ederken, yelkenleri atlastan, demirlerini gümüşten, halatlarını ibrişimden yaparız diyerek İnebahtı yenilgisini önemsemeyen Sokollu Mehmet Paşa'yı anarız.

Bu arada bilgi hatırlatmaya devam. Yukarıdaki bilgi tarih hakkında oldu, Ayvalık turunda fizik anlatacağım. Ayvalığ'a ayva getirin dönüşte fizik dinlemekten ayvayı yiyeceksiniz.

Ağartan uyanık işte bu nedenle gelmiyor galiba.😀

Çağatay,

Gelmişken gitme burada kal. Seninle kurşun yerine altından ağırlıklar yaparız.
Kuyumculuk eğitimin burada böyle devam eder.
Kurşun denizlerin ve canlılarının içine etti.

Yakılan Osmanlı donanmasını yeniden inşa ederken, yelkenleri atlastan, demirlerini gümüşten, halatlarını ibrişimden yaparız diyerek İnebahtı yenilgisini önemsemeyen Sokollu Mehmet Paşa'yı anarız.

Bu arada bilgi hatırlatmaya devam. Yukarıdaki bilgi tarih hakkında oldu, Ayvalık turunda fizik anlatacağım. Ayvalığ'a ayva getirin dönüşte fizik dinlemekten ayvayı yiyeceksiniz.

Ağartan uyanık işte bu nedenle gelmiyor galiba.😀

Abicim sen yeterki anlat biz sıkılmadan dinleriz seni 🙂) bilgi içinde teşekkürler 🙂) kurşun fikri aklıma yattı 😛

Abicim sen yeterki anlat biz sıkılmadan dinleriz seni 🙂) bilgi içinde teşekkürler 🙂) kurşun fikri aklıma yattı 😛

Çaktırma, babandan seni satın almak istediğimde çok para istemişti.
Beleşe getirmek istiyorum.

Benim durumumda mesela Senih'in 1 yıl yetecek kadar hazırladığı takımlardan kullanmak 😀

Güzelmiş.
Armut kurşunlarını da al Senih'in.
Tam olsun.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back