Ayvalık - Konaklamalı Balık Avı Turu - 26/27 Nisan (Kontenjan Dolmuştur)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Abi valla ben cozemedim oraya en son hecen hafta giden oldu yine kirmislar baligi 🙂

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyaptınız galatada balığı kırdınız heralde

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla ben 3 vurus aldim izoda 5 vurus en fazla yanikizdaki adam tuttu 3 istavrit 🙂 daha cok eminonu tarafi balik yapmis biz karakoydeydik balik bizden kaciyo "D

Valla ben 3 vurus aldim izoda 5 vurus en fazla yanikizdaki adam tuttu 3 istavrit 🙂 daha cok eminonu tarafi balik yapmis biz karakoydeydik balik bizden kaciyo "D

Vay vay kırdınız balığı be ayıp size insan birazda bize bırakır Ayvalık teknede de böyle kırmayın balığı

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün malzeme almak için ordan geçerken kovalara baktım da hem karaköy tarafında hem eminönü tarafında herkesin kovasında 5-6 tane kefal vardı. ama istavrit 1-2 tane 😀

Seneler sonra köprüde olta atim dedim 2 gün üstüste toplam 3 istavrit bu bu nedir bu?önceden 10'ar 10'ar çekerdik,hadi açıkta yunus var anlarım ama haliçte balık olmayışı neye bağlanır bilmiyorum.😕🙁

Hakan demin karareisle ilgili rapor okudum. Düne ait rapor sabah 8 buçukta ava başlamışlar 2 bçuk saatte toplam 35 tane çupra almışlar 😀 Sanırım oradada balığın çıktığı bir bölge var çünkü resimde paylaşmışlar 2 şer 2 şer hep balıklar 😀

Karareise gittim kanka bizde var bi cenabetlik 😀👍

Mehmet abi köprü 2 haftadır niyeyse balık çok az yapıyor . Ama karaköy tarafı resmen artık balık yapmıyor 2 haftadır. Zaten bugünde gittiğimizde karaköy tarafı bomboş eminönü tarafı komple doluydu . Kovalara baktığımda çinkeop izmarit istavrit ve bir kişide güzel boyutlarda 5 tane mırmır vardı. Tabi kaç saattir veya gündür ordalar bilmiyorum. Ama 1 kişinin kovasında 7 tane dişli vardı 1 tanesi kaba lüferdi . Karaköy tarafı içler acısı 6 saatte yan yana bulunduğumuz 10 kişi toplam 10 istavrit alamadı 😀

Seneler sonra köprüde olta atim dedim 2 gün üstüste toplam 3 istavrit bu bu nedir bu?önceden 10'ar 10'ar çekerdik,hadi açıkta yunus var anlarım ama haliçte balık olmayışı neye bağlanır bilmiyorum.😕🙁

Mehmet abi köprü 2 haftadır niyeyse balık çok az yapıyor . Ama karaköy tarafı resmen artık balık yapmıyor 2 haftadır. Zaten bugünde gittiğimizde karaköy tarafı bomboş eminönü tarafı komple doluydu . Kovalara baktığımda çinkeop izmarit istavrit ve bir kişide güzel boyutlarda 5 tane mırmır vardı. Tabi kaç saattir veya gündür ordalar bilmiyorum. Ama 1 kişinin kovasında 7 tane dişli vardı 1 tanesi kaba lüferdi . Karaköy tarafı içler acısı 6 saatte yan yana bulunduğumuz 10 kişi toplam 10 istavrit alamadı 😀

Artık pek fazla önemi yok bizde aradaki farkı Ayvalıkta kapatırız kardeşim

🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back