Ayvalık - Konaklamalı Balık Avı Turu - 26/27 Nisan (Kontenjan Dolmuştur)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Şafak dogan güneş herkese hayırlı geceler

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3ena8u5u.jpg

safak bu herkese iyi aksamlar insallah sag selim gidip ayni sekilde donmek nasip olur kazasiz belasiz

3ena8u5u.jpg

safak bu herkese iyi aksamlar insallah sag selim gidip ayni sekilde donmek nasip olur kazasiz belasiz

Üstüme fener battaniyesi serip resim çekme planları varmış.O iş tutmaz şimdiden aklında veya aklınızda olsun 🙂
Bunun haricinde durmak yok on numara beş yıldız yola devam. 😉

Arkadaşlar merhaba,

Yarın sabah işlerimi yoluna koyduktan sonra Ayvalık'a gideceğim. Otelin son durumu hakkında bilgi aldım, bizim için bir sorun olmadığını öğrendim ama içimin rahat etmesi için birebir manzarayı görmek istiyorum. Bunun dışında Cumartesi günü için kumanyaların tedariğini sağlayacağım.

Gece geç vakitte gelecek olan İzmir grubunu karşılayacağım ve otele girişleri konusunda yardımcı olacağım. İstanbul grubunun da gelmesiyle birlikte onları da otele yerleştirip av teknemize sevkimizi sağlayacağım.

Umuyorum bu organizasyonun sonunda hepimiz evlerimize mutlu ve bir sonraki organizasyonu düşünür halde ulaşacağız. Herşeyin hayırlısı ile yaşanmasını ve unutulmazlar arasında kalmasını dilerim.

Herkese iyi geceler ve şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
İyi geceler ve kazasız belasız yolculuklar dilerim şimdiden hepinize. Mükemmel vakit geçirip unutulmazlar arasında baş sayfaya koyacağınız 2 gün geçireceğinizden şüphem yok. Herşeyden önemlisi kendinize ve birbirinize dikkat edip sağlığınızı mağdur edebilecek hiçbirşeye mahal vermemeniz. Değerli Süleyman ağabeyim, gönlüm, fikrim sizinle. Yaptığın tüm bu güzellikler, emeğin, ağabeyliğin için kendi adıma çok teşekkür ederim. Varlığın her daim huzur veriyor

Arkadaşlar merhaba,

Yarın sabah işlerimi yoluna koyduktan sonra Ayvalık'a gideceğim. Otelin son durumu hakkında bilgi aldım, bizim için bir sorun olmadığını öğrendim ama içimin rahat etmesi için birebir manzarayı görmek istiyorum. Bunun dışında Cumartesi günü için kumanyaların tedariğini sağlayacağım.

Gece geç vakitte gelecek olan İzmir grubunu karşılayacağım ve otele girişleri konusunda yardımcı olacağım. İstanbul grubunun da gelmesiyle birlikte onları da otele yerleştirip av teknemize sevkimizi sağlayacağım.

Umuyorum bu organizasyonun sonunda hepimiz evlerimize mutlu ve bir sonraki organizasyonu düşünür halde ulaşacağız. Herşeyin hayırlısı ile yaşanmasını ve unutulmazlar arasında kalmasını dilerim.

Herkese iyi geceler ve şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim...

Süleyman

Ne diyeyim bilemedim. Edindiği görevi bu kadar iyi yapan, kovalayan kimse görmedim. Para kazandığın işini bırakıp, kendi arabanla buralara gelerek daha iyi olması ve sorun çıkmaması için karşılıksız olarak debeleniyorsun.

İzmir'den gelecekler burada otele, tekneye nasıl gideceklerini bana sordular. Burnumun dibindeki yerde onları karşılayamayacağımı benim yakınlarımda bulunun Başar'ı alma bahanesi ile kıvırdım. Başar'ı da uykusuz bırakmak istemem demiştim. Halbuki daha sonra gelip Başar'ı alabilirdim. benim için gidiş geliş 70km lik yol olurdu. Sen 800km yi göze aldın.

Bu ülkenin doğru yola girebilmesi için seni veya senin gibi birini başbakan yapmak benzerlerini meclise doldurmak gerek. Fakat biz böyle insanları seçmiyoruz ne yazık ki.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back