Ayvalık - Konaklamalı Balık Avı Turu - 26/27 Nisan (Kontenjan Dolmuştur)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Süleyman

Ne diyeyim bilemedim. Edindiği görevi bu kadar iyi yapan, kovalayan kimse görmedim. Para kazandığın işini bırakıp, kendi arabanla buralara gelerek daha iyi olması ve sorun çıkmaması için karşılıksız olarak debeleniyorsun.

İzmir'den gelecekler burada otele, tekneye nasıl gideceklerini bana sordular. Burnumun dibindeki yerde onları karşılayamayacağımı benim yakınlarımda bulunun Başar'ı alma bahanesi ile kıvırdım. Başar'ı da uykusuz bırakmak istemem demiştim. Halbuki daha sonra gelip Başar'ı alabilirdim. benim için gidiş geliş 70km lik yol olurdu. Sen 800km yi göze aldın.

Bu ülkenin doğru yola girebilmesi için seni veya senin gibi birini başbakan yapmak benzerlerini meclise doldurmak gerek. Fakat biz böyle insanları seçmiyoruz ne yazık ki.

Örnek aldığım ağabeylerimin yolundan gitmeye çalışıyorum, ne gördüysem onları yapmaya çalışıyorum abi 😉

Sanırım 16:00 - 17:00 gibi oralarda olurum. Nail Bey ve kaptan İbrahim ile görüşüp alışveriş yapacağım. Sonrasını bilmiyorum, konuşuruz

Süleyman

Ne diyeyim bilemedim. Edindiği görevi bu kadar iyi yapan, kovalayan kimse görmedim. Para kazandığın işini bırakıp, kendi arabanla buralara gelerek daha iyi olması ve sorun çıkmaması için karşılıksız olarak debeleniyorsun.

İzmir'den gelecekler burada otele, tekneye nasıl gideceklerini bana sordular. Burnumun dibindeki yerde onları karşılayamayacağımı benim yakınlarımda bulunun Başar'ı alma bahanesi ile kıvırdım. Başar'ı da uykusuz bırakmak istemem demiştim. Halbuki daha sonra gelip Başar'ı alabilirdim. benim için gidiş geliş 70km lik yol olurdu. Sen 800km yi göze aldın.

Bu ülkenin doğru yola girebilmesi için seni veya senin gibi birini başbakan yapmak benzerlerini meclise doldurmak gerek. Fakat biz böyle insanları seçmiyoruz ne yazık ki.

Sevgili abicim

İlk öncelikle Ayvalığa gelme konusunda sorun yok 😀 karşılanmasak da olur.Süleyman abiye gerçekten çok teşekkür ediyorum.Herşeyi bu kadar eksiksiz yerine getirmeye çalışması bile takdire şayan herşey güzel olcacak buna gönülden inanıyorum.Bizi düşünmeyin izmir grubu yolunu bulur Ayvalığı iyi biliyorum Kalifhan otelin sarımsaklıda olduğunu biliyordum ayvalık merkezde denilince şaşırdım dedim orda da mı varmış 😀.Neyse uzun lafın kısası biiz kim karşılıcak 😀😛

Sevgili abicim

İlk öncelikle Ayvalığa gelme konusunda sorun yok 😀 karşılanmasak da olur.Süleyman abiye gerçekten çok teşekkür ediyorum.Herşeyi bu kadar eksiksiz yerine getirmeye çalışması bile takdire şayan herşey güzel olcacak buna gönülden inanıyorum.Bizi düşünmeyin izmir grubu yolunu bulur Ayvalığı iyi biliyorum Kalifhan otelin sarımsaklıda olduğunu biliyordum ayvalık merkezde denilince şaşırdım dedim orda da mı varmış 😀.Neyse uzun lafın kısası biiz kim karşılıcak 😀😛

Tabiki ben karşılayacağım Hakan

Ayvalık'a yaklaştığınız zaman telefonlaşırız 😉

Tabiki ben karşılayacağım Hakan

Ayvalık'a yaklaştığınız zaman telefonlaşırız 😉

Süleyman kaçta varırsın bilmiyorum ama önce bana uğra.

Akşam ya da gece yemeği ne istersin. Tavuk pirzola deme. ööğğğ😱

Şu anda sülüneler çıkarılıyor. Sabah ağdan yeni çıkma sübye aldım eve geldim bıçak almaya.
Az sonra deniz kenarına gidip mürekkep torbalarını çıkaracağım, deniz suyu ile yıkayacağım.
Adamın teknesini mürekkep hokkası dökmüş gibi kirletmeyelim.

Sülünezlerle birlikte az sonra İzmir'den gelecek sardalya alacağım.
Burada şu an sardalya yakalayan yok. Kilosu 10 TL oldu.

Şu anda sülüneler çıkarılıyor. Sabah ağdan yeni çıkma sübye aldım eve geldim bıçak almaya.
Az sonra deniz kenarına gidip mürekkep torbalarını çıkaracağım, deniz suyu ile yıkayacağım.

Oooo olmaz öyle önceden başlamak anca beraber kanca beraber. Biz yolda tıngır mıngır giderken siz keyif yapacaksınız. aşk olsun 😀 Şaka bir tarafa başka ikiniz olmak üzere herkese özverisinden dolayı teşekkür ediyorum.

Abi,

11:30 gibi yola çıkacağım, sanırım 17:00 gibi oralarda olurum ama sana uğrarsam diğer işlerim kalır. Önce onları halledeyeceğim, sonra sana gelirim.

Telefonlaşırız

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back