Ayvalık - Konaklamalı Balık Avı Turu - 26/27 Nisan (Kontenjan Dolmuştur)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Süleyman abi keşke önceden haber verseydinb ende seninle gelirdim işten izin alıp . Sağ salim git abi şimdiden kolay gelsin 🙂

Abi,

11:30 gibi yola çıkacağım, sanırım 17:00 gibi oralarda olurum ama sana uğrarsam diğer işlerim kalır. Önce onları halledeyeceğim, sonra sana gelirim.

Telefonlaşırız

Ne kadar hızlısınız arkadaşlar, inanın mesaj hızınıza yetişemiyorum. Başka yerde çok oyalıyorlar 😀

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar. Hafta sonu iznimi ayarlayabilmek için 36 saatlik nöbetimin 30.saatindeyim 6 saat daha çalıştım mı işim bitiyor. Sonra ver elini Ayvalık. 10 yıldır 36 saat nöbet tutmamıştım ama sonunda keyifli, motive edici bir şey olunca o gazla yorulmadan çalışıyor. Akşam görüşmek üzere...

Sabah aldığım sübyeleri deniz kenarına gidip mürekkep keselerini çıkardım köpürtmeden deniz suyuyla yıkadım.

Eve geldim dağıtım kolaylığı için iç organları çıkardım kafaları büyüklüğüne göre 2 ve 3 e böldüm. Gövdeleri uzun şeritler halinde kestim.

Az sonra gidip sülünezlerin paketlenmesine yardım edeceğim. Sardalya alıp tuzlayacağım.

Yem işi sonuçlanmış olacak.

(link)

(link)

Güzel haber. Başar bu sabah sandalla yemli av çıkmış. Mercan yakalamış.
Bu gideceğimiz yerde bol mercan bulma olasılığının yüksek olduğunu gösterir.
Bizim tarafta varsa başka yerler kaynıyordur.
Akşama Başar Süleyman ben mercan yiyeceğiz. Dün akşam üzeri ben de kıyıdan ıvır zıvır yakalayıp komşu ile akşam yemeği olarak yedik.
Uzun süredir balık yoktu. Gırgırcılar gitti, başlıyor artık.

Sabah aldığım sübyeleri deniz kenarına gidip mürekkep keselerini çıkardım köpürtmeden deniz suyuyla yıkadım.

Eve geldim dağıtım kolaylığı için iç organları çıkardım kafaları büyüklüğüne göre 2 ve 3 e böldüm. Gövdeleri uzun şeritler halinde kestim.

Az sonra gidip sülünezlerin paketlenmesine yardım edeceğim. Sardalya alıp tuzlayacağım.

(link)

(link)

Akşama Başar Süleyman ben mercan yiyeceğiz. Dün akşam üzeri ben de kıyıdan ıvır zıvır yakalayıp komşu ile akşam yemeği olarak yedik.

Yummy 😀 Valla benim ağzım sulandı bunlara mercanlar atlar sanırım. Eline sağlık Bülent Abi.

Bülent abi herşey için çok teşekkürler sübyeler süper görünüyor keşke kızartmalıkta biraz bıraksandın birada çürütp mis gibi olurdu 😀

Birde abi güzel haberleri veriyorsun valla kalpten gidecem 😀 Geçmiyor vakit 😀

(link)

(link)

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back