Ayvalık - Konaklamalı Balık Avı Turu - 26/27 Nisan (Kontenjan Dolmuştur)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Dileklerinde beni ve çevremdeki arkadaşları tanımadığın için eksiklik var.

Burada bir balıkçı arkadaş kart çekebiliyor.
Üstelik elektronik post makinası olmadan.
Kafayı bulunca her türlü tahsilatı yapar.
Kıçını döner çek kartı der. Parayı aldığını sanır.
Çağırıp kartla tahsilatı ona yaptırırım.😀
Cemaatin neşesi artar.
Sorun değil be Çamlıbahçeli, benden olsun yemler.
Her anımız cennet olsun bu dünyada yeter artar.

Bir başka balıkçı da kıyıya bağlı sandaldan inerken burundan iskeleye atlayıp düşüp ıslanmamak için küpeşteden iner boğazına kadar suda yürüyerek karaya çıkar.

Bu balıkçılar için o an şarapları olsun yeter, yarın onlara yok, gelecek zamanı olmayan bohem insanlar.

Bu arada benim mekruh ve haramın ilk şişesi tükendi. İkinciyi de açtım, mekruh eksik olsun ne fark eder.

alemsin bülent abi, benim burdada bir tahsilatçı var tahsilat için gelen kart yerine,pos makinesiyle dediğin bölgesinden tahsilat yapmaya çalışmış 2 bira içince,ne adamdan nede pos makinasından bir daha haber alınmadı ....😀😀😀

Şimdi yandık . Lan Melih ne zaman Muammer abiye balık tutama tarzı beddua etsen bütün ekibin başına gelmeyen kalmıyo.... Anlaşıldı ya fırtına çıkacak ya balık olmayacak...😕
Yolunuz Açık , Oltalarınız Balık ile Dolsun...

Muammer Yersel Bey Hariç =)=)=)=)

Şimdi yandık . Lan Melih ne zaman Muammer abiye balık tutama tarzı beddua etsen bütün ekibin başına gelmeyen kalmıyo.... Anlaşıldı ya fırtına çıkacak ya balık olmayacak...😕

Zenük rahat ol sen kardeşi. O itin beduası bize şerbet gelir hic kasma gör gibi otursun o anca yerinde balık yakalamayı bilmiyorum koskanclıktan anca bedua eder

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back