Babam Için Kamış Seçimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sudi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sudi

Yeni Üye
Tepki
3
Ödül
5
Merhaba arkadaslar,

Babam için 200 tl'ye kadar Tele 240 cm ve 270 cm araliklarinda 30-70 aralik atarli sapi mantarli carbon fiber kamis ariyorum.Kapali uzunlugu en fazla 80 cm olacak sekilde.Babam sahilden beklemeli sekilde avlaniyor.Yem olarak boru kurdu ve kurşun kullaniyor.At çek kamis istemiyor.

tesekkürler.

Son düzenleme:
Bütçen ne kadar? ben babama fiyatı uygun diye daiwa sensor almıştım fiyatına göre idare eder.3 m 20-60, 2.70 m 15-50 atarlı çeşitleri var.100 liraya almıştım,bütçen yüksekse daha iyi kamışlara bakmanı tavsiye ederim.

O kamışta var mantar ama 200’e kadar çıkabilirsen daha iyi kamışlar alabilirsin.keşke 2 3 gün önce yazsaydın indirim vardı yararlanırdın.

Merhaba arkadaslar,

Babam için 200 tl'ye kadar Tele 240 cm ve 270 cm araliklarinda 30-70 aralik atarli sapi mantarli carbon fiber kamis ariyorum.Kapali uzunlugu en fazla 80 cm olacak sekilde.Babam sahilden beklemeli sekilde avlaniyor.Yem olarak boru kurdu ve kurşun kullaniyor.At çek kamis istemiyor.

tesekkürler.
Özelden sormuşsun yanıtladım ama burada da konu açmışsın buraya da ekleyeyim : Shimano Vengeance AX Tele 2.70m 40-80g Teleskopik Kamış Shimano Teleskopik Kamışlar | Hedef Balıkta

Back