BaBaracuda

Hocam tebrikler. Sıze bişey danışmak istiyorum. Spin makinelerde daiwa 3000 h modellerinde 95 santim saran 5.6 devirli makinelermi yoksa düşük devirlilermi daha makbüldür. Bu spin işine başlamadan ustalarına danışmak istedim.
Erdem bey selamlar, makineler av şekillerine göre farklı devirlere sahip bazı avlar yavaş sarım ile daha verimli bazılarında ise hızlı sarım yaparak balığı kandırabiliyorsunuz. Hedef balığınız sizi makine devri konusunda yönlendirmeli. Rastgelsin...

Cevap yazan herkese tek tek teşekkür ederim, daha güzel avlar sizlerin olsun hep rastgelsin...

Benim kastettiğim lüfer levrek cinsi balık avı içindi. Malüm bir yüksek devirli tur sarımıda yüksek olan makinelerle devri düşük tur sarımı 75 veya 85 cm saran makineler var bunlar arasında bimediğim için sizlere danışmak istedim. Ayrıca soruyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Benim kastettiğim lüfer levrek cinsi balık avı içindi. Malüm bir yüksek devirli tur sarımıda yüksek olan makinelerle devri düşük tur sarımı 75 veya 85 cm saran makineler var bunlar arasında bimediğim için sizlere danışmak istedim. Ayrıca soruyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Erdem bey levrek için düşük devirli makine öneririm, lüfer bizim buralarda bulmak zor genelde daha iri olan kofana boyları için av yaptım ve su üstü ya da popper sahtelerle çalıştım. Kesinlikle hızlı sarım yapabilen yüksek devirli ve tur başına olabildiğince uzun (90-110cm gibi) sarım yapabilen bir makine size rahat bir av keyfi sunar.

Yardım ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım. Sizede bol bereketli trofeli avlar dilerim. Tanıştığmızada çok memnun oldum. Hayırlı günler.

Ali hocam tebrikler,
Buluyorsunuz trofeleri maşallah 👍
Ben böyle bişey tutsam zirvede bırakmak için balığa gitmem herhalde 🙂

Back