Bağladığım çapari kösteklerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Heckel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dostum eline sağlık, ilk yapışınsa gayet iyi.
Tuhafiyecilerde makara organze satılır fiyatlarıda makuldür, renk olarak; fıstık yeşili, turuncu, beyaz (güneşte veya ışıkta morlaşandan), mavi de olur. Eminönüne gidersen envai çeşit var.
Makaradan açtığında çıkan simi ikiye böl, içine de morlaşan sim ve iki tel kendi rengine sim koy, uzunluk iğnenin iki katı boyda olsun. Köstek misinası olarak 0.10-0.12 yi geçme baharda ince iş yapar. Mümkün olduğu kadar nazik yapmaya çalış, kendi yaptığın kösteklerle balık aldığında ekstra hoşuna gidecek. 🙂
Haydi rastgele.

Son düzenleme:
Dostum eline sağlık, ilk yapışınsa gayet iyi.
Tuhafiyecilerde makara organze satılır fiyatlarıda makuldür, renk olarak; fıstık yeşili, turuncu, beyaz (güneşte veya ışıkta morlaşandan), mavi de olur. Eminönüne gidersen envai çeşit var.
Makaradan açtığında çıkan simi ikiye böl, içine de morlaşan sim ve iki tel kendi rengine sim koy, uzunluk iğnenin iki katı boyda olsun. Köstek misinası olarak 0.10-0.12 yi geçme baharda ince iş yapar. Mümkün olduğu kadar nazik yapmaya çalış, kendi yaptığın kösteklerle balık aldığında ekstra hoşuna gidecek. 🙂
Haydi rastgele.
Tamamdır abi bugün ben bi tuhafiye gezeyimde iyice renk toplayayım 🙂

Köstek bağlaması gayet başarılı olmuş Berk kardeşim.. Tek tavsiyem floş kısmı biraz daha uzun yap, çok kısa tutma.. Bağladıktan sonra bir iğne boyu daha floş bırak öyle kes 😉 Rastgele...

Çok güzel. Tebrik ederim. Ben de bu işe çok heves ediyorum. İnsanın kendi emeğinin karşılığını alması çok hoş bir şey. Tekrar tebrikler...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back