Bahçe Bakımı Tohum Ekmek & Fide Yetiştirmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Babamda biraz heveslidir bahçe işlerine bu yıl damlama falanda yaptık ama domateslerin keyfi hiç olmadı..Kırmızı örümcek mahvetti mayıs haziranda ilaç atılması lazımmış..
TAvsiye üzerine reyhan diktim,

kırmızı örümcek ile henüz tanışmadım ama Fesleğeninde sinek türevi hayvanları uzak tuttuğunu biliyorum. Bahçenizde bulundurmanızda fayda var, Hem bahçeyi sularkan çok güzel kokuyor 🙂

Patlıcan sıralarının yakınına Reyhan ekiceksiniz çiçeklerin tutmasına büyük faydası var.Farkı kesin görürsünüz seneye birde patlıcan suyu çok seviyormuş ne kadar sularsan hem acı olmaz hemde ürün çok döker.
Seneye muhakkak deniyeceğim bilgi için teşekkürler acaba gölge bir yereme dikmem gerekir yoksa normal güneş görür yeremi

Seneye muhakkak deniyeceğim bilgi için teşekkürler acaba gölge bir yereme dikmem gerekir yoksa normal güneş görür yeremi
Geneli hakkında gölgemi sever bilemiyorum ama bizim bahçe kabak gibi güneş alıyor hatta yazın kavruluyor ama patlıcanlar canavar gibi suyu yedikten sonra.Yeni resimlerini çekerim ağaçların insan boyu kadarlar.

Hobi bahçemden sezonun son mahsulleri.
5d5772e4c396db1bf90e440b1e2d0562.jpg

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu Çin'liler bir gün bela'larını bulacaklar, Allah'tan
her türlü genetikler'le uğraşıyorlar! Şerefsizler!
(link)

İzmir Manisa bölgesinde ağaçlar başladı çiçek açmaya, bunlarda benim ilk aşı denemelerim, tuttular zannedersem 🙂 1. kayasıya erik aşıladım. 2. vişneye kiraz aşıladım.

Dosyalar

• IMG_20170311_180620 (1).jpg
    IMG_20170311_180620 (1).jpg
    49.4 KB · Okunma: 41
  • IMG_20170311_181358 (1).jpg
    IMG_20170311_181358 (1).jpg
    82.8 KB · Okunma: 39
Back