GOKHAN AKSOY
Daimi Üye
Ben trabucco super soft kullanıyorum gerçekten cok iyi misine
Special castingi denedim spinde acayip gam oluyor makine kusuyor insallah bi aksilik olmazsa calcuta dc alacagim
Merhaba arkadaşlar bende ilk abu garcia rewo sx kullandim fakat atis esnasında sürtünme sesi geliyor du buna sinir oldum ve shimano aldebaran mg 7 aldim ve cok memnunum simdi ve gercekten buyuk balikta mucadele cok guzel ama abugarcia nin ses olayini çözemedim
Yazdıklarıma anlayışla karşılık verdiğin için ilk önce teşekkür ederim Murat. Yazdıklarımı lütfen eleştiri anlamında değerlendirme, sadece abi kardeş havasında yazmak istediğim için yazının sonuna smile(gülümseme ekledim)
Baitcasting takımlarımı dizmeden önce ben de bir çok ön yargılara takılmıştım. Ama bu stilin ustalarının yardımıyla Abu Garcia baitcasting makina ve Abu Garcia Baitcasting kamış aldım. İnan çok memnunum. Fakat bu makinanın da bir hendikapı var. Suüstü sahtelere devir sayısının yüksekliği nedeniyle çok güzel aksiyon verdirirken, batan sahtelerde problem yaşadım. 7.1 deviri ile batan sahtelerin aksiyonlarını bir türlü beceremedim. Bu tabi benden de kaynaklanıyor olabilir. Ama inan Abu garcia yabana atılmayacak bir marka.
Selamlar
Turgay Bey tekrar çok teşekkürler, ayrıca hoşgörünüze, alçak gönüllülüğünüze ve bildiklerinizi yorulmadan paylaşmanızdaki bonkörlüğünüze hayran olmamak elde değil.
Ben başta yazdığım gibi daha işin emekleme safhasındayım, tekniği aktif olarak tam başarılı hala kullanamıyorum. Yan atış tekniği ile bir çok düzgün atış yapmama rağmen arada bir kuşgözüne engel olamıyorum. Bu yüzden kafamda neden diye sorular sorarak bunlara olan cevaplarımı ilk izlenimler olarak yazdım.
Şimdi konuyu takip eden baitcasting makine kullanan ustalardan bir ricam olacak, rahat düzgün atış yaptıkları ve avlanırken kullandıkları takımları makine, kamış ve misina olarak yazarlarsa konunun örnekleme olarak daha fazla amacına ulaşacağına inanıyorum. Ustalar inşallah beni kırmazlar.
ragıp bey merhaba...
ister spin olsun ister casting av esnasında kullanılacak sahtenin türüne göre devirli makine seçmek gerek...
ülkemizde bir çok sahte markası yüksek devirli makineler ile kullanıma uygun değil...hele hele 7 devirde sarım yaparken bir çok sahte aksiyon almaz yada yatar ve yahut suda dönmeye başlar...
yüksek devirli makineler için stream sahteler kullanın...(reklam yapıyor tenkiti yememek için marka ve model yazmıyorum...)
ülkemizde ki modeller (su üstü ve yumaşak silikonlar hariç ) daha düşük devirli makineler için uygun...