Bakalım ne çıkacak? Sahte denemem 1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan göcen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

göcen

Aktif Üye
Tepki
255
Ödül
73
İlk levrek avımdan sonra kaşıntım durmadı ve avı nasıl daha zevkli hale getirebilirim diye forumu karıştırmaya her konuyu yukarıdan aşağıya okumaya başladım. "kendin yap keşvet" bölümünde işime yarayabilecek birşeyler bakınırken de elimde bir tahta, bir maket bıçağı biraz da zımpara ile kendimi debelenirken buldum. Yapabirim beklentim pek olmadığından plansızca yontmaya başladım. Umarım bitmiş hali birşeye benzer ve bir de bu sahteyle bir levrek alır kendimi rezil etmem... ve işte karşınızda deneme 1.
20141215_224445.jpg
20141216_190107.jpg
20141217_004253.jpg

20141218_011952.jpg

Öylesine uğraşmakla böyle birşey çıkıyorsa ortaya, uğraşsanız neler çıkacak merak ettim, işçilik son derece pürüzsüz geldi bana 🙂 Renklendirme de güzel olursa ilk sahtede levreği tutturur bu 🙂 Ellerinize sağlık..

Gerçekten emek olunca çalışma güzel oluyor. Hele ki bir şeyi ellerinle yapmak var ya paha biçilmez olur. Tebrikler

Eline sağlık
Yontma kısmı başarılı görünüyor.
Asıl iş dengede.. Eğer o da düzgünse güzel bir boya ile bir çok balığı kandırmak işten bile olmaz.. 🙂

Eğer söylendiği gibi dengeli olursa ve birde halkaları çelik telle birbirine sabitleyebilirseniz + iyi bir boyadan sonra 10 numara olur bu sanat eseri

Bence balık avlayacaksınız ve tadından da yenmeyecek 🙂

Elinize sağlık Rastgele 😉

Herkese güzel yorumları için teşekkürler. Denge konusunda, ahşapı ıslatmak istemediğim için deneme yapamadım, son rütuşlardan sonra boya öncesi deneyeceğim. Eğer istediğim gibi dengeli olmaz ise yüzüşüne göre hafif bir kurşun çakacağım. Arkadaşlar, ağabeyler renk konusunda yorumlarınız olursa çok memnun olurum. siyah sırt gümüş gövde (maxrap fmu) ya da limon sırt turuncu gövde (maxrap fhc) düşünüyorum, levrek çeken renkler midir?

rapala_max_rap_130mm_fmu_1.jpg

rapala_max_rap_150mm_fhc_1.jpg

Son düzenleme:
Back