Evet saros olacak özellikle Enez ve çevresi. Daha önce yukarıda verdiğim iki renk de levrek aldı sanırım ikisini de yapacağım 🙂Avlanacağınız bölge sanırım saros olacak doğru mu? Eğer öyle ise orada iş yapacak bir renk lazım..
Evet saros olacak özellikle Enez ve çevresi. Daha önce yukarıda verdiğim iki renk de levrek aldı sanırım ikisini de yapacağım 🙂Avlanacağınız bölge sanırım saros olacak doğru mu? Eğer öyle ise orada iş yapacak bir renk lazım..

Git gide daha heyecanlı oluyor. Bu gidişle bende gaza gelip kendim yapacağım senin gibi.Pek tabi öncelikle tayinip çıkması ve yerleşik bir hayata gecmem lazım. Malzemelerin yarısı memlekette getir götür olmuyor.
Bende yakın zamanda bambaşka bir çalışmayla sizlere eşlik edeceğim 🙂

Çok yeşekkürler izledim. Aslında güzel bir yöntem fakat tek eksiği ses. Biyeler sabit olduğundan aksiyonda ses çıkarmıyor. Sahtede biye yuvalarını biraz büyüterek çok tok bir ses aldım. Pvc sahtelerde bu sesi alamıyorum.sahte yapımı ararken izlemiştim adam boya fırçası sapından mükemmel bir sahte yapıyor ilgili videoları araştır bulursan yardımcı olur
How To Make A Wooden Fishing Lure From A Paint Brush Handle
videonun orjinal ismi böyle
Elinize sağlık en sağlıklı aksiyonları kafa yapısı ve gaga şekliyle alırsınız, sahtenin suyu delme ve karşı koyma açısı. Aksiyonu sağlıyor, aksiyon çalışmalarınızda dikate almanızı tavsiye ederim, bunlar denenmiş şahsi görüşümdür.Çok yeşekkürler izledim. Aslında güzel bir yöntem fakat tek eksiği ses. Biyeler sabit olduğundan aksiyonda ses çıkarmıyor. Sahtede biye yuvalarını biraz büyüterek çok tok bir ses aldım. Pvc sahtelerde bu sesi alamıyorum.
Elinize sağlık, resimlerde gördüğüm kadarıyla küçük bir denge problemi var ön tarafa küçük bir bilye eklemenizi tavsiye ederim kafa havada kalmış,Burak Bey çok teşekkürler, umarım daha iyilerini yaparsınız. Gerçekten bir kutu antidepresan içmiş gibi yapıyor insanı. Bu hale getirmem günde 2 saatten 5 günümü aldı. Tabi acemilik hali 🙂 Buradaki arkadaşlara da teşekkür etmem getek güzel yorumlarıyla heyecanımı hep yukarıda tuttular.
Ben de fazla dayanamayıp suya indirdim. Denge çok iyi olmuş fakat aksiyon küvette çok zayıf. gagasız olarak kamış ile aksiyon verip popper olarak kullanıcam galiba 🙂 İlkin günahı olmazmış.10759 dosyayı görüntüle
10760 dosyayı görüntüle