Bakalım ne çıkacak? Sahte denemem 1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan göcen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elinize sağlık, resimlerde gördüğüm kadarıyla küçük bir denge problemi var ön tarafa küçük bir bilye eklemenizi tavsiye ederim kafa havada kalmış,
Kıç tarafı, ön taraftan ağır olursa sağlıklı bi aksiyon alamazsınız

Elimdeki tüm sahtelerin suda duruşları aynı. Sanırım çekerken misinanın ağırlığı ile düzeliyor hareketli iken. Sanırım bende eksik olan gaga. Onu da CD kutusundan yapacağım akşam.

kıyıdan at çeklerde genelde su üstü daha başarılı gibi gagalı olunca derin su ister sanırım

kıyıdan at çeklerde genelde su üstü daha başarılı gibi gagalı olunca derin su ister sanırım

Açıkçası ben de sizi gibi düşünüyordum fakat sudaki aksiyonsuzluğu ve baz aldığım modelin floating olmadı sebebi ile küçük bir gaga ekledim. Gerçekten de yüzüş çok değişti. @OnuR67 yönlendirme için teşekkürler.

Dosyalar

• 20141223_220455.jpg
    20141223_220455.jpg
    21.6 KB · Okunma: 45
  • 20141223_220418.jpg
    20141223_220418.jpg
    44.7 KB · Okunma: 47
Açıkçası ben de sizi gibi düşünüyordum fakat sudaki aksiyonsuzluğu ve baz aldığım modelin floating olmadı sebebi ile küçük bir gaga ekledim. Gerçekten de yüzüş çok değişti. @OnuR67 yönlendirme için teşekkürler.
Rica ederim herzaman,
Gaga sahtelerde aksiyonun %60 ını oluşturmakda, gaga nın görevi dibe dalmasından ziyade aksiyon vermesidir.
Gaganın uzunluğu dibe yüzme açısını ve mesafesini belirler, gaganın yanlara uzunluğu ise kuyruk sallama ve yan gösterme açısına etki eder, yazdıklarım araştırmalarım sonucu bulunmuş bilgiler ve hepsi tek tek denenmiştir, çalışmalarına yardımı olacağını düşünüyorum
Kolay Gelsin

Ben şimdi bi popper'a mı başlasam? 🙂

Önerebileceğiniz bir sahte varsa replikasını denemek isterim

Back