Evet öyleydi teşekkür ederim😂 güzel ve keyifli av olmuş anlaşılan. bir dahakin'de de rast gele.
Evet öyleydi teşekkür ederim😂 güzel ve keyifli av olmuş anlaşılan. bir dahakin'de de rast gele.
Hocam rastgele, forumdaki arkadaşlar yanlışım varsa düzeltir ama trakonya değil o. Kaya balığı deriz biz. Trakonyanın üstte çok büyük yüzgeci olmaz dikeni olur, Google da aratırsan rahatça dediğimi anlayabilirsin. Çok kez elimle de tutmuşumdur bu balığı. Sonuç olarak kedi afiyetle yemiştir onu için rahat olsun 😄Küçük bir iskorpit, bolca istavrit ve en son trakonya ile avı bitirdim . Trakonyayı çıkartırken kedi zipladı aldı götürdü ölmez inşallah
Yemiyeceğim balığı alıkoymuyorum 🙂 merak etmeyin Lrf zaten yemek için balık tutulan bir disiplin olmadığı için çoğu zaman eve elimiz ne kadar balıkta tutsak boş geliyoruzBalık "yazılı hani". Bir zamanlar yasaklı listesindeydi, yani avlanması yasaktı.
Renkli, sevimli bir balıktır. Kıyılarda, taşlık, kayalık yerlerde yaşayan, meraklı, şnorkelle izlemesi keyifli bir balıktır.
Denizden her çıkanı yemek zorunda değiliz. Yaygın türlerin dışındaki balıklardan oltanızı şereflendirenleri lütfen geri atın.
Yakaladığımla doyayım amacıyla olta sallıyorsanız yanlış yoldasınız.
Yemeyeceğim balığı alıkoymam/öldürmem felsefesine inanırım, tavsiye de ederim.
Kedi adına sevindim 😂Hocam rastgele, forumdaki arkadaşlar yanlışım varsa düzeltir ama trakonya değil o. Kaya balığı deriz biz. Trakonyanın üstte çok büyük yüzgeci olmaz dikeni olur, Google da aratırsan rahatça dediğimi anlayabilirsin. Çok kez elimle de tutmuşumdur bu balığı. Sonuç olarak kedi afiyetle yemiştir onu için rahat olsun 😄