Balık ağı nerde bulunur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enesn53
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

enesn53

Yeni Üye
Tepki
9
Ödül
5
Bana bir balık ağı lazım çokta sağlam olmasına gerek yok acaba limana gidip açılanlardan istesem verirler mi? Yoksa para ile nereden alabilirim?

Hocam iskelede meremet yapan arkadaşlar varsa zaten ağı belli bir ölçüde keserler. Sen sardon istiyorsan (kalın ipli ince örme) onu da parça yapıp kullanırlar. Onları da bulursun. Sen iskele git hocam. En kolay orada bulursun.
Bu arada ince gırgır ağı ile çok güzel balık kepcesinin ağı yapılıyor. Çok sağlam oluyor. Ayrıca Mersin'de ince ağ ile bulaşık, kalın ile de kese için kullanılır çoğu evde.

Merhaba ikamet neresi olduğunu bilsek daha iyi yardimci olurduk. Ancak balik malzemesi satan yerlerde var oluyor İstanbul'da. Fiyat da çok pahalı değil.

tamam dinamit şakalarını bir kenara bırakalım...
Peki, gerçekten internetten sipariş verebilirsiniz, bu sadece almak istediğiniz balığın boyutuna bağlıdır.
bazı yerler
Çeşit Mensucat Balık Ağları Fiyatları
Esdeniz Profesyonel Balıkçılık ve Olta Malzemeleri
😉

Hocam iskelede meremet yapan arkadaşlar varsa zaten ağı belli bir ölçüde keserler. Sen sardon istiyorsan (kalın ipli ince örme) onu da parça yapıp kullanırlar. Onları da bulursun. Sen iskele git hocam. En kolay orada bulursun.
Bu arada ince gırgır ağı ile çok güzel balık kepcesinin ağı yapılıyor. Çok sağlam oluyor. Ayrıca Mersin'de ince ağ ile bulaşık, kalın ile de kese için kullanılır çoğu evde.
Çok teşekkür ederim abi ben limana gidip ağ istedim verdiler balık kepçesi ve alabalık ağı yapacaktım bahsettiğin gibi ince örmeli ve kalın bir ağ buldum fakat alabalık ağının ölçülerini bilmiyorum. Eğer bir yerde bulabilirsem onu da yapacağım

Back