balık avı ile ilgili büyük yardım

bu arada, seçenler arasında muğla’nın kıyı şeridi, çanakkale gibi yerler de var. muğla’da 1 sene yaşadım ama balık tutmadığım için pek hakim değilim konuya, ama insanını tanıyorum iyidir. ama çanakkale konusunda bilgim yok. bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim. muhtemelen 19 mayıs üniversitesi tıp fakültesi yahut mehmet akif ersoy devlet hastanesi gibi bir şey olur çanakkale’de. o da sanırım lapseki’de.

murat abi izmir çok yatıyor aklımıza, ama ilginçtir, hekime yönelik şiddet olaylarının en fazla olduğu ilimiz izmir. çeşme biraz daha farklı olabilir direkt yazlık bölge olduğu için. araştırayım. çok teşekkür ederim.
balık çok mu gerçekten? eğer öyleyse izmire giderim 😀

Çeşme çok farklı devlet hastahanesi var ağır vakaları 9 Eylül üniversitesi ne sevk ediliyor
Şehre 45 dakika yazın çok hareketli olur
Hastahane işi konusunda bilgim yok araştırman gerekiyor Temmuz Ağustos hariç çok sakindir
Bununla birlikte Ege’nin en iyi meraları Çeşme’de dir
Levrek baraküda sinarit kofana Akya ve torik kıyıdan av veren balıklar gerçek olduğuna inanamazsın rüya gibidir
Yazlık evim var orda yazın kofana ve baraküda avı yaparım kışın levreğin içinden geçerim
Eğer balık odaklı tayin istiyorsan ÇEŞME
Eşin için istiyorsan yine ÇEŞME
çok güzel mekanlar, restaurantlar , beach clublar
Bodrum’u da öneririm orda da yaşadım
Ancak Çeşme gibi rafine bir yer değil çok kozmopolit
Diğer önerilen yerlerde de av yaptım Vedat Abayoğlu tekne avcısıdır oralarda birtek o av yapar diğerleri onu ve meralarını takip eder
Gelibolu sadece Marmara balığı verir birde levrek
Türkiye’nin en iyi meraları Gökçeada’da dır
Anakarada ise Çeşme’de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
akçakoca çook çok merak ettiğim bir yer; hem balık anlamında hem de doğa/orman anlamında acayip ilgimi çekiyor. çok istiyorum ama benim hatun sakaryalı, bolu’da okumuş ve neden bilmiyorum düzcelilere karşı tepkili. sanırım biraz sinirli yapıları varmış. sizden başka oralarda yaşayan tanıdığım da yok, hayta soracaktım aklımdaydı siz benden önce davrandınız..

nasıldır oralar?
zonguldak bölgesini de araştırayım tabii.
Mayis ve Aralik ayi aralarinda balik verir deniz, geri kalan zamanlarda kilcik bulmak zordur.. Akcakoca insani’da nedensiz gergindir ancak gordugum kadariyla doktora ve saglik calisanlarina karsi saygisiz degillerdir.. Duzce ile ilgili fikrim yok.. levrek seyrektir ancak yakaladiniz mi trofe olur o balik.. 1.5 kilo levrege ispendek gozuyle bakiyor isi bilenler.. (3-4 gun once bir arkadasim 7.200 levrek yakaladi) onun yaninda eskina, istavrit, barbun, kalkan, tekneden palamut yakalayabilirsiniz..

Çeşme çok farklı devlet hastahanesi var ağır vakaları 9 Eylül üniversitesi ne sevk ediliyor
Şehre 45 dakika yazın çok hareketli olur
Hastahane işi konusunda bilgim yok araştırman gerekiyor Temmuz Ağustos hariç çok sakindir
Bununla birlikte Ege’nin en iyi meraları Çeşme’de dir
Levrek baraküda sinarit kofana Akya ve torik kıyıdan av veren balıklar gerçek olduğuna inanamazsın rüya gibidir
Yazlık evim var orda yazın kofana ve baraküda avı yaparım kışın levreğin içinden geçerim
Eğer balık odaklı tayin istiyorsan ÇEŞME
Eşin için istiyorsan yine ÇEŞME
çok güzel mekanlar, restaurantlar , beach clublar
Bodrum’u da öneririm orda da yaşadım
Ancak Çeşme gibi rafine bir yer değil çok kozmopolit
Diğer önerilen yerlerde de av yaptım Vedat Abayoğlu tekne avcısıdır oralarda birtek o av yapar diğerleri onu ve meralarını takip eder
Gelibolu sadece Marmara balığı verir birde levrek
Türkiye’nin en iyi meraları Gökçeada’da dır
Anakarada ise Çeşme’de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
izmir alt bölge değil; ana tayinde şansımızı mutlaka deneyeceğiz. yazını benim hatuna okuttum, tam aradığımız yer anladığım kadarıyla. hasta sevki için il merkezi ile yakın olması açısından gökçeada biraz zor görünmüştü bize ama o da seçenekler arasındaydı. hem de çanakkale alt bölge. ama çeşme’yi anlatınca şimdi, şehre 45 dakika falan ki hiç görmedim ben çeşmeyi, çok çekici geldi. çok çok teşekkür ederim valla öneri için abi. balıklara bildiğin ağzımın suyu aktı 🙂)

Mayis ve Aralik ayi aralarinda balik verir deniz, geri kalan zamanlarda kilcik bulmak zordur.. Akcakoca insani’da nedensiz gergindir ancak gordugum kadariyla doktora ve saglik calisanlarina karsi saygisiz degillerdir.. Duzce ile ilgili fikrim yok.. levrek seyrektir ancak yakaladiniz mi trofe olur o balik.. 1.5 kilo levrege ispendek gozuyle bakiyor isi bilenler.. (3-4 gun once bir arkadasim 7.200 levrek yakaladi) onun yaninda eskina, istavrit, barbun, kalkan, tekneden palamut yakalayabilirsiniz..
2 arkadaşım akçakoca’da acilde çalışıyordu. bayağı bir sıkıntı yaşamışlar. gergin insanlar oldukları için özellikle ciddi bir sağlık sıkıntısında sorun oluşturuyor sanırım. siz muhtemelen ciddi bir sıkıntı olmadan polikliniğe gittiğinizden pek denk gelmemişsinizdir ama acil’de solunumu/kalbi duran hastaların yakınları -sonradan pişman olsalar da- sanırım sağlık çalışanına bayağı sert davranıyormuş. tabii o ruh haliyle kişileri de anlamak lazım ama yani sağlık çalışanı çok fazla maruz kalınca haber fazla yayılıyor aramızda 🙂 ama balık sadece 2 ayda yapıyorsa bana olmaz akçakoca, balık için taşınıyorum valla ne yalan diyeyim. o arada da işte hatun tus çalışacak diye planlıyoruz. balık az olursa sıkılırım 🙂

Yazınızı yeni gördüm. İlk seçeneğiniz olan Arhavi'li biri olarak Karadeniz bölgesinde yaşanabilecek komşu ilçe Fındıklı ile beraber yegane yerdir. Doğa sporları için en ideal yer. Balık av konusunda büyük ihtimal bir üst klasman olan alabalık için biçilmez kaftan. Kapisre deresinden yukarı el değmemiş avlak alanlar mevcut. Çocuklarınız varsa eğitim açısından sıkıntı çekmeyeceğiniz. bir yer. Söylenecek daha çok şey var ama Karadenizli arkadaşlar gücenebilir🙂. Hakkınızda iyisi ne ise o olsun hobidaşım.

Back