balık avı ile ilgili büyük yardım

Orası bildiğin gibi değil. Her tarafa yakın..
Mevsimine göre daima levrek, lüfer ve kalamar var.
valla balıkesir ve çanakkale nisandaki atamada alt bölge. listeye onu da ekledim o halde. ben de bir sahil şeridini inceleyeyim.

saros çok kusuyor ya yosun çekmekten anam ağlıyor 🙂

valla balıkesir ve çanakkale nisandaki atamada alt bölge. listeye onu da ekledim o halde. ben de bir sahil şeridini inceleyeyim.

saros çok kusuyor ya yosun çekmekten anam ağlıyor 🙂
Seni bir de göz doktoruyla tanıştırırım. Levrek için bataklık bataklık geziyor.. 😀 Sonuçlar kıskandırıcı

Son düzenleme:
Seni bir de göz doktoruyla tanıştırırım. Levrek için bataklık bataklık geziyor.. 😀 Sonuçlar kıskandırıcı
vuhuu, teklif aklımı karıştırdı valla 🙂
edremit sıra atladı valla 🙂 murat abi de “balığın içinden geçiyorum” diyerek bence kendisi de beni davet etti, yani öyle değilse bile ben öyle hissettim 🙂
bir gün deseler ki balık için tayin isteyeceksin vallaha inanmazdım şeref abi 😂

vuhuu, teklif aklımı karıştırdı valla 🙂
edremit sıra atladı valla 🙂 murat abi de “balığın içinden geçiyorum” diyerek bence kendisi de beni davet etti, yani öyle değilse bile ben öyle hissettim 🙂
bir gün deseler ki balık için tayin isteyeceksin vallaha inanmazdım şeref abi

Kesinlikle haklısın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlikle haklısın

vuhuu.. tamam. abi zaten erol abi de benim çıraklığımı kabul etti. mayısa kadar bekle geleceğim saros’a dedi. ben de “abi olur da bir yere çağırırsan nöbetçi değilsem her yere gelirim” dedim. şimdi de sen.. ben bu balık işini yapacağım gibi valla. çanakkale’de şeref abi, marmara’da erol abi, izmir’de sen.. ben bu işin peşinde oradan oraya giderim.

artık levrekler düşünsün 😂

vuhuu.. tamam. abi zaten erol abi de benim çıraklığımı kabul etti. mayısa kadar bekle geleceğim saros’a dedi. ben de “abi olur da bir yere çağırırsan nöbetçi değilsem her yere gelirim” dedim. şimdi de sen.. ben bu balık işini yapacağım gibi valla. çanakkale’de şeref abi, marmara’da erol abi, izmir’de sen.. ben bu işin peşinde oradan oraya giderim.

artık levrekler düşünsün

Bu kadar azim ve istek desteklenmeli azizim

Merhabalar. Tarif ve isteklerinize baktığımda en mantıklı
evet dostlar, bugün başka bir konuda yardımınızı istiyorum;
bana balık avı için tayin ile gideceğim şehir ve ilçe seçiyoruz.

şimdi biliyorsunuz ki ben sağlık çalışanıyım. bu sebeple gitmek istediğim yerin birkaç özelliği olsun istiyorum.

1) denizin hemen kenarında kurulmuş; denize yürüme mesafesinde olan ilçeler. aynı zamanda da ilçe ile arası tercihen 45 dakikanın üzerinde olmayan ilçeler. ama 1 saate kadar sorun yok.
2) hekime yönelik şiddet, sağlık çalışanına şiddet olaylarının az olması için daha sakin ve yumuşak karakterli insanların çokluğu.
3) ehh tabii mümkünse av/avlak yeri bakımından zengin ve çok çeşitli olması.
4) sessiz sakin ve az nüfuslu bir yer olması tercih edilirliğini arttıracaktır. ancak izmir gibi büyük şehirlerin ilçeleri de olmaz değil. “şu ilçesi daha sakin ve daha zengin” demeniz kafi.
5) en önemlisini unutuyordum; ilçede ilçe devlet hastanesi olması 🙂

şu il şu ilçe diye önerilerinizi yazsanız yeter. benim aklımdaki ilk yer artvin-arhavi ama insanı nasıldır, balık avı açısından verimli midir henüz bilmediğimden sizlere de danışayım istedim.
buyrun yardıma 🙂
Merhabalar. Yazınızı okudum. Muğla da yaşayan ve sürekli balıkla uğraşan biri olarak derim ki aradığınız yer tabi ki Muğla Merkez. Denize 25 km(Akyaka)-55 km Marmaris bütün kıyılar spinci merası. Yok benim gibi Hanım olmadan asla balığa gitmem diyorsan çuvalla balık tutasın varsa 1 saat 15 dak. Bodrumda çupra mercan kolyoz kupez karagöz yetmez diyorsan lambuka da var. heyecan arıyorsan kofana. Hocam en son kılıç balığınıda gördük. Verirsin tekne turuna 100 TL Balığın keyfini çıkarırsın. İnsanı dersen sesiz sakin ve keyifli. Doğası dünyada yok. Meyvenin sebzenin en güzeli en tazesi. Balık malzemesi ve yemin her türlüsünü de rahatlıkla bulursun. Çok uzattım kusura bakmayın. Saygılar.

Herkes ege, akdeniz demiş ama bence karadeniz de Sinop ve Artvin hem balık için hem yaşamak için çok güzel yerler. Tabi asıl olay senin nerede rahat edeceğin.

Edremit te yaşayan biri olarak sağlık çalışanı için pek tavsiye etmem. Ben de kamu çalışanıyım ve hergün birçok kişi ile karşılaşıyorum. Aramızda edremitli olan dostlarımız varsa alınmasın lütfen, malesef adli vaka olayı çok ve yabani insan da gayet fazla. Ama doğası çok güzel kış için de çok sakin yaşanabilir bütçe dostu (çoğu ege kasabasına göre) ancak kıyıdan yemli avlanmak için pek verimli değil malesef tekne varsa rahat edebilirsiniz. Spincisi, kalamar ısı ve zarganacısı boldur.

Back