Balık Avında Uğurlarımız/Batıl İnançlarımız

Vallahi ben meraya varana kadar sadece konsantre olmaya calisiyorum ve sanirim hic gülmüyorum ilk oltayi sallayana kadar ciddiyet ciddiyet öyle gidiyo 5,10 dakikane bilim bi da bana boyle yerlesti..

Benim bir arkadaş var balığa gittinmi imana geliyor normelde hep her lafının başında küfürle başlar ama balığa başladınmı ağzına hiç küfür almaz 10 saniyeye bir besmele çeker sanki balığa değilde hacca gelmiş gibi oluyor 🙂 bu yüzden onunla çok kafa yapıyorum 🙂

hadi birde ben sayayım:
1- Yemli attığımda Tesbih çekerim.
2- eğer sağımda solunda balık işini bayağı ileri gitmişler varsa kendimi ezik hisseder onlarla muhabbet edip birşeyler kapmaya çalışırım. o sıradada asla av yapmam.
3- eğer 2-3 kişi piiz yapmaya gelmişlerse yanlarına gider muhabbet yaparım. bayağı eğlenceli oluyorlar.

Benim genel olarak karşılaştığım olay ,şimdi atlayacak, şimdi vurur, şimdi yapışır gibi düşünceleri kafadan atmak. Ben at çek esnasında ne zaman balığı unutup başka şeyler düşünsem balık alıyorum. Benim uğurum bu fakat uygulaması hiç kolay değil.🙂

Benim bir arkadaş var balığa gittinmi imana geliyor normelde hep her lafının başında küfürle başlar ama balığa başladınmı ağzına hiç küfür almaz 10 saniyeye bir besmele çeker sanki balığa değilde hacca gelmiş gibi oluyor 🙂 bu yüzden onunla çok kafa yapıyorum 🙂
Zuhahahaha cok iyimis

Back