Balik Boyu Ölçüm

ErzincanLee

Aktif Üye
Tepki
266
Ödül
73
Değerli ustalar ve kardeşlerim avladığımız balıkların yasal Boyutlarda olup olmadığını ölçmek için kullanılan mezuraları nasıl temin edebiliriz ben googlede aratıyorum çıkmıyor tam olarak ne olarak geçiyor.

Değerli ustalar ve kardeşlerim avladığımız balıkların yasal Boyutlarda olup olmadığını ölçmek için kullanılan mezuraları nasıl temin edebiliriz ben googlede aratıyorum çıkmıyor tam olarak ne olarak geçiyor.

Çoğu balık malzemesi satan arkadaşlar, alışveriş sonrasında hediye olarak gönderiyorlar zaten.
Ha iyi kaliteli birşey alıp yüksek meblağlar da ödeyebilirsiniz ama bence gerek yok 😉

Bana gelenlerin hepsini ben dağıttım bende bile yok şu an
Avlarımız belli olduğundan dolayı yasal boyuttan ziyade vicdani boyut benim için daha önemli
Büyük balıklarda ise gerekebilir
Büyükleri denk gelsin de ihtiyacınız olmaz inşallah

@Hamdi Bey e bir danışın ellerinde muhtemelen halen vardır diye düşünüyorum 😉

Çoğu balık malzemesi satan arkadaşlar, alışveriş sonrasında hediye olarak gönderiyorlar zaten.
Ha iyi kaliteli birşey alıp yüksek meblağlar da ödeyebilirsiniz ama bence gerek yok 😉

Bana gelenlerin hepsini ben dağıttım bende bile yok şu an
Avlarımız belli olduğundan dolayı yasal boyuttan ziyade vicdani boyut benim için daha önemli
Büyük balıklarda ise gerekebilir
Büyükleri denk gelsin de ihtiyacınız olmaz inşallah

@Hamdi Bey e bir danışın ellerinde muhtemelen halen vardır diye düşünüyorum 😉
www.hedefbalik.com sitemizden alıl veriş yaparsanız yada yolunuz düşer mağazaya uğrarsanız size hediye olarak verebiliriz.

Hamdi bey'den ilk alışverişimde hediye olarak yollamıştı saolsun.

54a14b9f9826bd0b15b2e53b17f60897.jpg

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back