Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Bulucu Cihaz Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir?

Tokcu

Yeni Üye
Adı
Mehmet Kurhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
SA Hayırlı günler Benim teknemde tekne ile birlikte satın aldığım dragonfly 6 mevcut iyi görüntü alamıyoruz tabandaki kayalıkları seçemiyoruz sadece sürü balıklarını gösteriyor derme misinanızı salımızda dibe inerken oluşturduģu çizgi görünür iken limana yanaşır iken üstünde geçtiğimiz ipin düğümünü gösteriyor iken bu cihaz bize daha iyi görüntü versin diye raymarin aradık bize yeni sürüm atın dediler 12:20 diye adlandılmış yeni sürüm attık maalesef aynanın altına doğru misina ip sallıyorum hiç bir şey göremiyorum.kitapçıkta 183mt görüntü veriyor diyor 83mt bil gösteremiyor90 nelerde ekten cihaz sapıtıyor derinlik mesafesi bile yazamıyor.Bilgi sahibi arkadaşlardan ricam bu konu ile ilgili yazabilirler mi.

zipito

Üye
Adı
Koray Keçeli
SA Hayırlı günler Benim teknemde tekne ile birlikte satın aldığım dragonfly 6 mevcut iyi görüntü alamıyoruz tabandaki kayalıkları seçemiyoruz sadece sürü balıklarını gösteriyor derme misinanızı salımızda dibe inerken oluşturduģu çizgi görünür iken limana yanaşır iken üstünde geçtiğimiz ipin düğümünü gösteriyor iken bu cihaz bize daha iyi görüntü versin diye raymarin aradık bize yeni sürüm atın dediler 12:20 diye adlandılmış yeni sürüm attık maalesef aynanın altına doğru misina ip sallıyorum hiç bir şey göremiyorum.kitapçıkta 183mt görüntü veriyor diyor 83mt bil gösteremiyor90 nelerde ekten cihaz sapıtıyor derinlik mesafesi bile yazamıyor.Bilgi sahibi arkadaşlardan ricam bu konu ile ilgili yazabilirler mi.
Merhaba
Dragonfly7 kullanıyorum. Aynı sorun bende de mevcut. Alırken o kadar araştırmama, aldığım yere sormama rağmen söylenen derinliklerde sorun yaşıyorum. 80 90 metre derinlikten sonra sonarın kafa yanıyor :) Ayna değişimi de yokmuş. Daha uygun fiyatlı markaların sonarları bile daha derini gösterebiliyor. Çok pişman oldum. Satabiliyorsanız daha sığ suda avlanan birine satabilirsiniz. ben satıp, lowrance hds7 ayarında bir sonar alacağım. sorunu çözerseniz bana da bilgi verir misiniz